subota 28. januar 2012.
RSS
• Politika •
Početna > Politika > Jovanović: Što pre za sto sa Tačijem

Jovanović: Što pre za sto sa Tačijem

BEOGRAD - Predsednik Liberalno demokratske partije (LDP) Čedomir Jovanović izjavio je da ta stranka želi da uđe u vladu posle narednih izbora, ali uz uslov da vlada vodi potpunu drugačiju politiku od aktuelne, jer je cilj LDP moderna i demokratska Srbija sa slobodnim građanima.

"Moramo uneti razum u politiku prema Kosovu, aksiom je da je Kosovo nezavisno od Srbije. Što pre za sto sa Tačijem (predsednik kosovske vlade). LDP u vladi - Rezolucija 1244 u istoriju kao izgovor za Miloševićevu kapitulaciju", rekao je Jovanović na sednici Glavnog odbora LDP Centru "Sava".

Jovanović je istakao i da LDP želi da pomogne Demokratskoj stranci (DS) i predsedniku Srbije Borisu Tadiću, ali uz uslov da promene politiku. "Tadić će biti naš lider do poslednjeg dana njegovog mandata i biće sigurniji sa nama iza leđa nego sa onima s kojima je danas", rekao je Jovanović.

Komentari

Takvima kao tebi je i mesto sa Tacijem za stolom.

Svakako, samo neće Tači za sto sa tobom. Zašto bi? On dobija sve što je tražio od svojih saveznika iz SAD. On samo prihvata da razgovara o bezuslovnoj predaji srpskih krajeva na KiM, bezuslovnom priznanju KiM kao nezavisne države i besuslovnom egzodusu ostatka srpskog naroda sa KiM. Ako bi Jovanović seo za sto da sve ovo bezuslovno prihvati, onda bi i Tači forme radi, seo za sto da se pravi demokrata pred svetom. Bravo Čedo!