Glas Javnosti

GODINU DANA OD TRAGEDIJE KOJA JE OSTAVILA NEIZBRISIV OŽILJAK NA DUŠI: Vučić položio cveće u OŠ "Vladislav Ribnikar" (FOTO)

Društvo
Autor: Glas javnosti

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić položio je cveće u školi "Vladislav Ribnikar" na godišnjicu ubistva devet učenika i radnika obezbeđenja ove škole.

"Pre tačno godinu dana, svanulo je poslednje školsko jutro za naših devet anđela i čoveka koji ih je čuvao i o njima očinski brinuo.

Prošla je godina od nezapamćene tragedije koja je ostavila neizbrisiv ožiljak na duši cele zemlje, ali nisu prošli bol, neverica i neizmerna tuga.


Iza bezumnog čina koji je u trenu ugasio živote, budućnost i snove Ane, Sofije, Mare, Andrije, Bojane, Angeline, Eme, Katarine, Adriane i njihovog čika-Dragana, ostala je praznina, ali i strašna opomena celom društvu da svim snagama čuvamo našu decu od svakog zla, opasnosti i pretnje. Na to nas obavezuju njihovi snovi i sve ono što su mogli da postanu.

Učinićemo sve da se kao zemlja uzdignemo posle ovog užasa koji nas je zadesio. Izražavam iskreno i najdublje saučešće porodicama ubijenih. Neka počivaju u miru", napisano je na zvaničnom Instagram nalogu predsednika Srbije.



Glas javnosti/Ag

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR