sreda 25. april 2012.
RSS
• Politika •
Početna > Politika > Hajde da zajedno stvorimo modernu Srbiju

Hajde da zajedno stvorimo modernu Srbiju

VARVARIN - Jedino jaka Srpska napredna stranka (SNS) može pobediti Demokratsku stranku (DS) i Srbiji doneti potrebne promene, izjavio je u Varvarinu lider naprednjaka Tomislav Nikolić i pozvao građane da zajednički Srbiju pretvore u razvijenu i modernu zemlju.

"Hajde da zajednički Srbiju pretvorimo u razvijenu i modernu zemlju, u kojoj će građani živeti normalno, kao u svim drugim evropskim zemljama", rekao je Nikolić koji je kandidat SNS za predsednika Srbije.

"Svako ko želi promene, svako ko želi da živi normalno, svako ko želi da mu za zaposlenje nije potrebno članstvo u stranci već diploma, svako ko želi da se država izbori sa birokratijom, korupcijom i privilegijama političke klase, 6. maja će glasati za SNS", kazao je lider naprednjaka, navodi se u saopštenju stranke.

Nikolić je ponovio da male stranke ne mogu doneti promene i da je stoga svaki glas poklonjen njima glas za Demokratsku stranku. "Pozivam vas da ne rasipate glasove na male stranke. Jedino SNS i koalicija "Pokrenimo Srbiju" imaju realne planove i projekte za privlačenje investicija, otvaranje radnih mesta i borbu protiv korupcije i birokratije", kazao je Nikolić.