nedelja 24. april 2011.
RSS
• Politika •
Početna > Politika > Nikolić na Uskrs s porodicom,posle nastavlja štrajk

Nikolić na Uskrs s porodicom,posle nastavlja štrajk

BEOGRAD - Predsednik Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić namerava da provede Uskrs s porodicom i nastavi štrajk glađu, izjavio je član lekarskog konzilijuma koji se brine o njegovom zdravlju, internista Ljubomir Ilić.

"Pacijent je uspešno stabilizovan, prekinuo je štajk žeđu tako da daljih indikacija za hospitalizaciju nema... i on će nastaviti štrajk glađu kod kuće", rekao je Ilić novinarima u Beogradskom kliničko-bolničkom centru.

Prema njegovim rečima, ako produži štrajk glađu, prve posledice po zdravlje Nikolića verovatno će se manifestovati kroz nedelju dana, a ako za mesec dana nastavi sa štrajkom glađu, može biti životno ugrožen. "Mi nemamo potrebe da intervenišemo, poštujemo njegovu volju i ne hranimo ga i on će nastaviti štrajk glađu, koji ga životno ne ugrožava", rekao je Ilić.

Dr Ilić je izjavu o stanju zdravlja Tomislava Nikolića dao u foajeu bolnice, a novinari danas nisu imali priliku da se posete Nikolića u njegovoj bolesničkoj sobi. Za sutra nije predviđen susret novinara sa nekim članom lekarskog konzilijuma koji brine o zdravlju lidera SNS.

Lider SNS-a je štrajk glađu i žeđu počeo u subotu, 16. aprila, sa zahtevom da budu raspisani prevremeni izbori. On je štrajk žeđu prekinuo pre dva dana na molbu patrijarha Irineja.

Komentari

Ipak se Tomo čuvao za jaja, a verovatno će mu doći Veljo na jaja.

Toma je dao autogol, koji ce ga skupo kostati, hvala Bogu. Samoubistvo gladju i zedju se tesko spovodi i dugo traje, a retko se i pozitivno zavrsi. Cak iako je postojala prava namera, a vidi se da nije.
U vreme bombardovanja Srbije, moj dalji rodjak aforisticar Bapsi je na Slobodnoj Evropi objavio aforizam: "Vodjo, popni se na Beogradjanku i skoci. Bice to mali korak za tebe, ali veliki za Srbiju."
Kao sto vidite, postoji resenje. Brze i jednostavnije.
Uzgred, Srbiji bi laknulo kada bi bar 10-ak nasih predsednika stranaka, a jos bolje svi, to isto ucinili. Ako ne znaju gde se nalazi Beogradjanka, neka se raspitaju.
Boza Bogdanovic, Bor

Ocito nije slusao i ucio od dr Seselja.
Ili drugim rijecima - skloni se u stranu Tomo, nije to za tebe. Ti si roden da slusas i pratis velike ljude ni u kom slucaju da budes voda. Isuvise je teska situacija u Srbiji i nije za tebe , Vucica i Velju ni da pokusavate da nesto uradite.
Dr Seselju zelim dug zivot i sto brzi povratak u Srbij, jer BLAGO TOME KO DOVIJEK ZIVI, IMAO SE RASTA I RODITI.
S vjerom u Boga, Zivjela Srbija.