subota 24. april 2010.
RSS
• Politika •
Početna > Politika > Martinović novi potpredsednik SRS

Martinović novi potpredsednik SRS

BEOGRAD -  Poslanik Aleksandar Martinović izabran je juče za potpredsednika Srpske radikalne stranke, saopštio je SRS posle sednice Centralne otadžbinske uprave.
Za nove članove predsedničkog kolegijuma izabrani su Sreto Perić, Milovan Radovanović, Milan Ćuk, Branislav Rankić, Paja Momčilov, Boris Aleksić i Dragan Stevanović.
Odlukom generalnog sekretara Srpske radikalne stranke, Elene Božić Talijan, za zamenike sekretara su imenovani Marina Toman i Vladan Jeremić, dodaje se u saopštenju SRS.

Komentari

kad vam je MILAN ĆUK u stranci, to pokazuje kakva vam je stranka!!! JAD I BEDA kad "ljudi" kao što je taj Ćuk koji ima SAMO OSNOVNU ŠKOLU dođe na vlast!!! EJ Srbijo majko!!!

Има таквих у Радикалима још.Велика је конкуренција!!!

Pretpostavljam da ste konkurencija jedan drugom bili u osnovnoj a ti se negde Zorane izgubi on se na visoke skole dade nece SRS nepismene ili polu pismene u sam vrh stranke. A ti buljis mu u guzicu i pratis kako napreduje. Bar nam daj blize podatke da znamo ili da ga branimo ili napadamo ovako si ti na tapeti, zdrav pamet rezonuje a ja sam pametan i nemam potvrdu za to imas li ti i ko ti dade i u koje svrhe.

Где баш ти да браниш Радикале кад си ТОЛИКО неписмен!!!!!

hehehe, vidiš o čemu pričam! Kakva stranka-takvi im i birači... NEPISMENI !!! A da bi neki upisao "visoke škole" treba mu i srednja, bez toga ne ide. I jeste, ima Ćuk "visoke škole". škola mu imala tri sprata! :-) A taj što ga brani, čudi me da je tačno odgovorio na zaštitu od spama. Mora da se skupilo jedno dvadesetak radiklala pa su mozgali i mozgali i na kraju uboli slučajno tačan odgovor.