Glas Javnosti

Nina Badrić otvoreno o problemima: Otkrila kroz šta je prošla zbog muškaraca

Estrada
Autor: Glas javnosti

Muzička zvezda Nina Badrić progovorila je teškim situacijama sa kojim se susretala u karijeri. Kako je istakla upoznala je muškarce koju su pokušali da je psihički zlostavljaju.

Nina se, naime, dotakla i reditelja Dalibora Matanića i optužbi koje mu se stavljaju na teret. On je šokirao javnost priznanjem da je uznemiravao koleginice u trenucima kada je bio pod dejstvom opijata.

- Koliko vidim u komentarima, i on je dobio ‘simpatizere’ nakon svoje pokajničke izjave, što smatram suludim. Niko ne bi trebalo da iskaže empatiju prema osobi koja zbog svog položaja u društvu i moći koju ima na bilo koji način uznemirava saradnice, rekla je pevačica u velikom intervjuu.

Nina je otkrila da se tokom svoje karijere susretala sa neprijatnim situacijama, i da je bilo teško zadržati dostojanstvo.


- U ovom poslu kao ženi niko mi nije čuvao leđa, pa sam sama sebi morala biti čuvar i korektor. Mnogi su se ‘očešali‘ o mene jer su znali da me nema ko braniti, rekla je Nina i istakla kako ju je na njenom putu čuvao Bog.

"Pokušali su da me psihički zlostavljaju"
Doživela sam ucene, nepravde i zastrašivanja moćnih muškaraca. U životu sam, nažalost, upoznala i psihopate u pravom smislu te reči koji su pokušali da me psihički ili emocionalno zlostavljaju. Zapravo, ispravnije je reći slomiti. Nažalost, to su redom bili muškarci koji su demonstrirali svoju silu u datom trenutku. To su teške situacije kojih se nerado setim, prisetila se Nina Badrić.


Glas javnosti/B06S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR