sreda 22. decembar 2010.
RSS
• Politika •
Početna > Politika > Todorović: Da li je Đukanović zaradio mirnu penziju

Todorović: Da li je Đukanović zaradio mirnu penziju

Nažalost, Đukanović, da bi što duže ostao na vlasti, načinio je neprocenjive štete srpskom narodu i Srbiji i Crnoj Gori, kaže potpredsednik SRS

PODGORICA - Potpredsednik Srpske radikalne stranke Dragan Todorović rekao je danas da ostavka Mila Đukanovića neće imati nikakvog uticaja na region i da će se tek videti da li je bivši premijer Crne Gore zaradio "mirnu penziju".

"Milo Đukanović je možda zaradio mirnu penziju, a možda nije. To ćemo tek videti", kazao je Todorović i naveo da je "nažalost, Đukanović, da bi što duže ostao na vlasti, načinio neprocenjive štete srpskom narodu i Srbiji i Crnoj Gori" i da ga je "Amerika na kraju potpuno odbacila".

"Ali ne još definitivno jer je ostalo još da Crna Gora pristupi NATO paktu. Ima onih drugih koji će ispuniti taj cilj Amerike", kazao je potpredsednik SRS. Prema rečima Todorovića, ostavka Mila Đukanovića za veliki broj ljudi koji prate političku situaciju nije iznenađujuća.

"Ta ostavka je dugo najavljivana. Pitanje je bilo kada će do nje doći", naveo je Todorović. Crnogorski premijer Milo Đukanović saopštio je danas u Podgorici da se povlači sa dužnosti predsednika vlade.

Komentari

Sve je jasno: danas je CG postala kandidat za EU, sutradan je Milo podneo ostavku.
I neko se jos pita!