sreda 22. decembar 2010.
RSS
• Politika •
Početna > Politika > Dulić za rekonstrukciju vlade što pre

Dulić za rekonstrukciju vlade što pre

BEOGRAD - Ministar životne sredine i prostornog planiranja Srbije Oliver Dulić izjavio je da što pre treba izvršiti sveobuhvatnu rekonstrukciju vlade.

"Odlaganje tog pitanja ostavlja veliki prostor za medijske manipulacije i za jednu veoma opasnu stvar da svako ko ima nameru da finansira kampanju protiv nekog ministra da bi ga stavio na listu za rekonstrukciju to i uradi", kazao je Dulić.

On je dodao da ne veruje da će ministartsvo životne sredine i prostornog plana biti menjano, jer je to "tim koji dobro funkcioniše" i jer je to ministarstvo izuzetno važno.

"Ovo ministartvo zadire u svaku oblast života i pomaže da se završe reformski procesi i 40 odsto procesa evropskih integracija se odnose na poslove ovog ministarstva i nemoguće je sada ovde pomerati bilo šta", kazao je Dulić.

On je dodao da nema nikakav problem sa tim da više ne bude ministar, da je lekar specijalista i da će se ako više ne bude ministar vratiti da radi u bolnici i raditi svoj posao.

Komentari

Ministre tu pricu treba da pricas maloj deci a ne nama. Kad ti bas nije stalo do fotelje sta se onda stalno grebes za nju. Gde i kada si ti imao iskustva u vodjenju nekog ministarstva, iz ordinacije si skocio u fotelju, bez iskustva, bio si zelen kao kupus. Sad si postao veliki demagog...