utorak 22. jun 2010.
RSS
• Politika •
Početna > Politika > Bramerc: Mladić je živ!

Bramerc: Mladić je živ!

SARAJEVO - Glavni haški tužilac Serž Bramerc izjavio je da njegovo prepoznavanje napora koje čine vlasti u Beogradu u vezi sa saradnjom s Hagom nije davanje zelenog svetla Srbiji za Evropu.
Bramerc je, u intervjuu koji je dao odmah posle sednice Saveta bezbednosti i koji Dnevni avaz objavljuje danas, takođe rekao da glavne evropske prestonice moraju učiniti dodatni pritisak na Srbiju da bi se Ratko Mladić izveo pred lice pravde.

Na pitanje sarajevskog lista, znači li to da on ne prihvata pokušaj da Mladić bude proglašen mrtvim, on je odgovorio: "Naravno"!

"On je živ i nema razloga da na ovaj ili onaj način promenimo ubeđenje da se on tu negde još skriva, što se poklapa s izveštajima koje i dalje primamo od operativnih službi iz Srbije, koje ga i dalje traže", rekao je Bramerc.

 

Komentari

Bramersu ovi tvoji spijuni i lovci na glave te samo z.......... Kako mogu da kazu da neznaju gde je Mladic kad smo ga pred tri dana videli na Paliluli gde pije pivo sa nekim radnicima. Mnogo je ostareo i oslabio tako da smo ga i mi jedva prepoznali. Uziva Ratko slobodu hteo ti to ili ne ali on je za nas narodni heroj.

Hvala Bogu da je Mladic ziv,ali ti,u tebi ima toliko patriotizma koliko u meni ima zene.