Glas Javnosti

UBICA MALE DANKE ZAMAJAVA POLICIJU: Braća Dragijević dala na desetine pogrešnih lokacija

Hronika
Autor: Glas javnosti

Potraga za ubijenom devojčicom Dankom Ilić je i dalje intenzivna a policija proverava teren oko sela Zlot, a proveravane su i bazne stanice koje nažalost nisu pomogle.

Od trenutka nestanka devojčice 26. marta u Banjskom Polju, registrovano je oko 46.000 logova telefonskih brojeva.

"S tim u vezi zabeleženo je i kada i gde su se kretali osumnjičeni i to u tih kobnih 40 minuta koliko je Danka bila u Banjskom polju gde je stigla sa majkom i bratom, dok je nisu ubili i bacili na deponiju. Prateći bazne stanice, policija je utvrdila kretanje službenog vozila Vodovoda, koje takođe ima i GPS, te je policija naknadno uspela u potpunosti da rekonstruiše kretanje tog automobila.

Naknadno su pronađeni tragovi krvi za koju je utvrđeno da pripada Danki Ilić. Svaki detalj koji je ukazivao i usmeravao na njihovo kretanje tih dana smo proverili, ali nažalost, telo deteta nismo pronašli.


(Foto: Printskrin RTS)

Pregledali smo lokacije na osnovu baznih stanica, ali ni to nije dalo rezultata. Proveravane su lokacije i na osnovu njihovih reči, ali i reči brata jednog od osumnjičenih, ali ni tada nije bilo rezultata. Telo deteta nismo pronašli. Sada pretražujemo svaki pedalj Banjskog polja i okoline, rejon Lazarevog kanjona, Zlotske reke i Lazareve pećine, selo Zlot i Luke", naveo je izvor.

Dalibor Dragijević koji je preminuo u noći između 6. i 7. aprila u policijskoj stanici, priznao je da je pomogao bratu Dejanu da se reši tela dvogodišnje Danke.

On je u policiji nabrojao oko 20 lokacija na kojima bi moglo da se nalazi telo međutim, policija na tim mestima nije pronašla ništa.

On i njegov brat Dejan dali na desetine pogrešnih lokacija koje su intenzivno pretražene u potrazi za telom.


Glas javnosti/M02S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR