nedelja 21. septembar 2008.
RSS
• Politika •
Početna > Politika > Tomina moderna desnica

Tomina moderna desnica

BEOGRAD - Nova partija Tomislava Nikolića biće moderna stranka desnice koja će se zalagati za očuvanje jedinstvenosti države, voditi nacionalnu politiku, ali i težiti EU, istakli su juče članovi poslaničke grupe „Napred, Srbijo“.

Tokom potpisivanja peticije za osnivanje stranke u Knez Mihailovoj ulici, Jorgovanka Tabaković istakla je da partija koju će voditi Nikolić treba da pomogne izgradnji „pristojne i normalne Srbije“.

- Borićemo se da Srbija bude most između istoka i zapada, između EU sa jedne, i Rusije, Kine i Indije sa druge strane, ali i za ideju odgovorne i ozbiljne nacionalne politike - očuvanje jedinstvenosti Srbije sa Kosmetom - naglasila je ona i pozvala građane da im se pridruže, kao i da će sve što budu imali da kažu reći na pristojan i odgovoran način.

A član poslaničke grupe „Napred, Srbijo“ Borislav Pelević siguran je da će većina biračkog tela SRS-a preći kod njih. Pelević je rekao i da će to biti nacionalna stranka.

Ključne reči:

Komentari

E pa ovaj nikolic je gori od francuskog le pena-on bi i na istok i na zapad...Bla -bla-truc-truc,"savremena desnica"...!?!?Vuk dlaku menja to svi znamo zar ne-ali cud..??...Cud nikada!!!Oni bi da grade" pristojnu i normalnu srbiju"...??!!!Pa onda ce prvo morati da nauce da se tako i ponasaju amnoigi od njih nemaju poojma sta je rad,oni pare dobijaju na skupstinskoj blagajni!!!...To li jer rad!???...Sramota i preteska laz to su onmi i oni odstavljeni i ovi koji sse upravo "radjaju"...F u j !!!

Red je i da se uplase oni koji nemaju nikakvu koncepciju a profitiraju u vlasti. O kakvim to izrekama "vuk dlaku menja..." sada slusamo, kako su to "vukovi" iz SPS-a postali sada ovcice i sa 7%, sa sve PUPS-om i palmom ucestvuju u velikom delu vlasti.

Pricice o vukovima zaboravite, dolazi nova, mocna desnica, prihvatljiva, ne vise kao rezervna varijanta.

Imacemo zasluzenu opoziciju, saroliku i izgubljenu u principima..LDP, SPS, SPO, PUPS, JS...ionako ne mogu, svi zajedno, da sastave 15% birackog tela. :-)

Jokeru kad promenis ime javi se na ovaj forum. Pisljivim amerikancima i usranim njemcima je ovde prilaz zabranjen.

Tomo, da li se sjecas sta si govorio o kumstvu ili da te posjetimo. Dosovci su u pravu za sve sto su rekli o tebi. Zao mi je reci ali si na kraju ostao fukara. Sada jos krades od stranke poslanike. Pa to je lopovluk.