sreda 21. april 2010.
RSS
• Politika •
Početna > Politika > Ilić se neće pozvati na imunitet

Ilić se neće pozvati na imunitet

BEOGRAD - Lider Nove Srbije Velimir Ilić neće se pozvati na poslanički imunitet ukoliko portparol Demokratske stranke Jelena Trivan podnese tužbu protiv njega, rečeno je juče u NS, prenosi Tanjug.
- Odluka kolegijuma RTS predstavlja klasičnu diskriminaciju predsednika NS, to je nastavak medijske hajke i još jedan pokušaj da se Ilić ukloni iz javnog života. Nova Srbija će od tužilaštva zatražiti objašnjenje na osnovu kojih kriterijuma je RTS doneo takvu odluku - kazala je potpredsednica NS Dubravka Filipovski.
Kolegijum RTS prošle sedmice doneo je odluku da članovima obezbeđenja političara ubuduće zabrani ulazak u zgradu te televizije.

Komentari

Zbog cega bi se i pozvao na imunitet pa nije ucinio niti jedno krivicno delo. Sad bi Tadic da mu namesti da krivicno odgovara a jadni tuzioc nezna kako bi obrazlozio taj predlog. Neko reci da ce dobiti batina nije krivicno delo, nekoga poslati u onu stvar takodjer nije krivicno delo. Krivicno delo je kad se nekom kaze ubit cu te iz pistolja, ili preklacute ko jagnje. Ilic nije nista od toga rekao, pa prema tome moze mirno da spava. On nije uputio ozbiljnu pretnju koja spada pod krivicno delo. Pa koliko bi ljudi u srbiji moralo da se sudi kad bi svima podnjeli krivicnu prijavu zato sto su rekli da ce komsiji prebiti obe noge. Jedno je bla bla a drugo je pokusaj. I na kraju mislim da bi trebalo krivicnu prijavu prema tome obrasccu podnjeti i Canku koji je u sred skupstine Ilica veoma uvredio rekavsi da oddavno vec ne pije vodu. Ilic je pokazao atest koji govori suprotno. Bas da vidim ko ce da prozove Canka ili Dinkica koji jednoj dami kaze da laze kao pas. Doslo do noktiju pa ajde sada da zabranimo ljudima da se pojavljuju javno, da im oduzmemo na medijima rec. P a to je bilo samo za vreme Staljina i Enver Hodze. Ej gde stve vi bre, gde zivite.