sreda 21. april 2010.
RSS
• Politika •
Početna > Politika > Ćirić traži milion od Tabakovićeve

Ćirić traži milion od Tabakovićeve

Zbog "pretrpljenog duševnog bola" Ćirić tužio Tabakovićevu. Funkcionerka SNS odgovara da će upoznati građane sa zloupotrebama u Agenciji za privatizaciju

BEOGRAD - Državni sekretar u Ministarstvu ekonomije Nebojša Ćirić na sudu traži milion dinara od Jorgovanke Tabaković, člana Predsedništva SNS, zbog "pretrpljenih duševnih bolova"!

Ćirić je tužbu protiv Tabakovićeve podneo zbog, kako tvrdi, neistina iznetih u republičkom parlamentu da je njegov otac Hranislav Ćirić uzeo otpremninu nakon nekoliko meseci rada u Agenciji za privatizaciju.
- Pozivam Jorgovanku Tabaković da se ne sakriva iza poslaničkog imuniteta i da se suoči sa odgovornošću za neistine koje je iznela o meni i mom ocu - rekao je Ćirić.

Član Predsedništva SNS Jorgovanka Tabaković, s druge strane, u izjavi za Kurir kaže da se "divi njegovoj hrabrosti što je uopšte podneo tužbu".
- Ujedno mu se i zahvaljujem, zato što ćemo u jedinom mogućem postupku, sudskom i istražnom, upoznati građane Srbije s načinom rada, upotrebom i zloupotrebom sredstava i funkcija u Agenciji za privatizaciju. Po onoj narodnoj "terali miša, isterali slona", građani će videti kako, zaklanjajući se iza državnih interesa, rade pojedinci iz Vlade - zaključuje Tabakovićeva.
M. D.

Komentari

Verujem gospodji Tabakovic svaku rec za razliku od ovom pajaca koji radi na privatizaciji. Cela bre srbija zna da ste pokrali srbiju i narod pa sta se sada pravi Tosa. On bi da dobije milion dinara bez posla i znoja. A koliko treba da plati njegov kompanjon Dinkic sto je prevario celu srbiju. Dali ja mogu da tuzim svog komsiju kad me uvredi i za to da trazim milion dinara. Izgleda da sud postoji samo za politicare, kriminalce i mafijase, tajkune. Obican covek nema nikakovo pravo a vrdjate ga svojim lazima svaki dan. Doci ce dan kada cemo vam to skupo naplatiti ne morate da se za to brinete.