nedelja 20. decembar 2009.
RSS
• Politika •
Početna > Politika > Motornim sankama kroz centar grada

VOĐA LSV JEZDIO U TRI UJUTRU PO NOVOM SADU - U MAJICI S KRATKIM RUKAVIMA

Motornim sankama kroz centar grada

Na sajtu Jutjub prekjuče se pojavio snimak na kojem se vidi kako zaprepašćeni Novosađani posmatraju lidera vojvođanskih liberala koji juri snoumobilom po gradu, očigledno ne razmišljajući o tome da bi neko mogao biti povređen

BEOGRAD - Ukoliko u gluvo doba noći na minus tri stepena uočite elegantno popunjenog političara kako u majici kratkih rukava jurca motornim sankama, tačnije snoumobilom, kroz centar Novog Sada, zastanite. Videćete nikog drugog do lidera LSV - Nenada Čanka!

Na snimku od 19 sekundi koji je osvanuo 18. decembra na popularnom sajtu Jutjub jasno se vidi prvi čovek ligaša kako motornim sankama proleće ulicom Laze Telečkog (centar Novog Sada) u crnoj letnjoj majici kratkih rukava, ne obazirući se na narod koji se u tom trenutku našao oko njega. Očigledno ni na vremensku prognozu. Kako bi proverili da li je Čankova namera zapravo bila da ukaže pokrajinskoj vlasti da nije na vreme očistila ulice ili mu je jednostavno baš taj trenutak bio shodan da se provoza, kontaktirali smo s glavnim akterom događaja.

Međutim, Čanak nije odgovarao ni naše pozive kao ni na SMS poruku. Portparol LSV Robert Vizi nam je kratko rekao da predsednik stranke neće da komentariše snimak, ali da znaju o čemu je reč. Ipak, kako saznajemo, lider ligaša, kao inače veliki ljubitelj motora, pa tako i snoumobila, te noći sedeo je u jednom novosadskom lokalu, te je oko tri izjutra odlučio da se malo provoza, te da se uputi ka kući...


Sa druge strane, lider vojvođanskog DS Dušan Elezović kaže da nije video snimak.
- Ne znam šta da kažem, ne mogu da komentarišem ništa jer nisam video - kaže Elezović kroz osmeh i nastavlja: - Ukoliko je tako, postoje nadležni organi za saobraćaj kojima možete da se obratite. Ipak, pogledaću snimak - dodao je Elezović.

Zanimljivo je da niko iz LSV u toku jučerašnjeg dana nije želeo da odgovori na poziv novinara Glasa javnosti i Kurira.
Od gradskog veća za saobraćaj smo takođe ostali uskraćeni za komentar, jer na naše brojne pozive do zaključenja ovog broja - niko nije odgovorio.
Ipak, posetioci ovog sajta bili su više nego raspoloženi da komentarišu

 

Ključne reči:

Komentari

Slavi nezavisnu drzavu Vojvodinu , do kasnu u lukalima se napija , pa onda sa sankama iritira one koji su rano ustali da zarade nesto za hleb. . Pola Srbije gladuje i zivi u velikoj bedi , dotle vodje malih stranaka koje su stupile u koaliciju sa onima koji razbijaju drzavu provode se po ulicama siti , pijani i obesni i ne znaju sto da rade od sile i bogastva . Samo napred gospodo , ali zapamtite da vasa sveca dogoreva i kada se ugasi nikada se vise nece upaliti , dosta je bilo javasluka , narod je ogorcen , gladan go i bos .

Politicar treba da ima dostojanstvo a ne da se ponasa ko deriste

Добио човек државу па му се може. Када ће полиција да покрене истрагу? Никад па ни тад.
Да су хтели да поштују Закон и Устав Републике Србије Чанак би већ давно био иза браве.
Али њему се може све па чак да се разрачунава са неистомишљеницима. Па сад дали су његови неистомишљеници нацисти или је он тај јер користи још горе методе него његови опоненти.

Добио човек државу па му се може. Силеџија увек остаје силеџија.

Na snimku se jasno vidi da nije bilo nikakvog ''jurcanja'' i da nije bilo ''neobaziranja na narod''.. Vožnja je bila veoma kratka i bezopasna.Od ''naroda ''je tu bila samo jedna devojka koju sanke nisu ni najmanje uplašile (mirno ih je pustila da prođu kraj nje).

Novi zakon o saobracaju.HA HA HA reko vam canak iz drzave vojvodine.Voznja neregistrovanog vozila,bez slema....da se toga jos analizirati.Treba poslati specijalce,po sefa milicije i drustvo zbog nevrsenja sluzbene duznosti.Mogao bi da se i onaj specijalni javi.....aaaaa nema tuzioca i sudija.Sta je gospodine Dacicu,mozes da se silis sa vozacima i pasosima,ajde sad pokazi pandursku demokratsku drzavu.Fuj domovino,koga si izrodila.

Cim vidim tog tipa odmah uzimam da citam pesmu Pocetak bune protiv dahija. Samo me zanima da li je pelcovan protiv svinjskog gripa - zamislite kako bi Vojvodina bila zavijena u crno kad bi ga ta svinjska kuga odnela... Al' vrana vrani oci ne vadi!

A nemoj bolan samo citat tu lijepu i junacku pesmu. A gdje su ti bolan gusle?