ponedeljak 19. april 2010.
RSS
• Politika •
Početna > Politika > Vuk Drašković skinuo svog kandidata

LIDER SRPSKOG POKRETA OBNOVE PROTIV "BEOGRADSKIH PAŠA I SUBAŠA"

Vuk Drašković skinuo svog kandidata

Predsednik SPO svom kandidatu za predsednika opštine Radovanu - Rajku Aniću naredio da skine sako, kravatu, a zatim i cipele, a zatim mu se obratio, u svojevrsnoj maloj dramskoj sceni

ARANĐELOVAC - Predsednik Srpskog pokreta obnove Vuk Drašković juče je u Aranđelovcu, na konvenciji te stranke pred vanredne lokalne izbore, rekao da je od 2000. godine naovamo propala ona Srbija koja se najviše žrtvovala za obaranje ondašnjeg režima.

Lider SPO izveo je pravi "performans" u lokalnom Domu omladine jer je svom kandidatu za predsednika opštine Radovanu - Rajku Aniću naredio da skine sako, kravatu, a zatim i cipele. Zatim mu se obratio, u maloj dramskoj sceni.
- Ovo je sve moje, nije tvoje. Slušaj me dobro: klanjaj mi se, glasaj me, i možda ću se umilostiviti da ti vratim ovo što sam ti oteo - "poručio" je Aniću Vuk Drašković.  - Ne zamerite na ovoj šali, ali ovo je ružna zbilja i istina kako nezajažljiva beogradska vlast otima sve što joj padne pod ruku - dodao je lider SPO dok su okupljeni u sali bili do suza nasmejani.

Odavde je Karađorđe pozvao na bunu protiv ondašnjih beogradskih dahija i odavde treba da ode najvažnija poruka Srbiji, da na izborima u Aranđelovcu sine munja "protiv beogradskih paša i subaša", rekao je danas lider SPO.

"Sve priče o velikom demokratskom uzletu Srbije od 5. oktobra 2000. naovamo, šuplje su priče zato što je sloboda najviše prevarila, pogazila i prezrela one što su se borili za nju i koji su se najviše žrtvovali za obaranje ondašnjeg režima", kazao je Drašković.
- Kada bi ta pogažena Srbija na ovim izborima rekla "ne" svima koji su je pogazili, bio bih veliki optimista da će to seme bune da grune ovde pod Bukuljom, a uvek se neko seme bune koje je pokretalo Srbiju, oglašavalo u trouglu između Bukulje, Topole i Rudnika - rekao je Drašković.
On je istakao da se Aranđelovac ne može podići iz ruševina ukoliko se građanima ne vrati njihova imovina kojom, kako je ocenio, "gazduju u Beogradu u nekoliko kancelarija".

Komentari

Propali politicar. Ide po Sumadiji, pravi komedije i smucuje narod. Prazna retorika. Samo ceka da gde god jos ugrabi vlast i opljacka sto vise kao sto je radio cim je dobio vlasu u Bg. na lokalnom nivou pre dvanaest-trinaest godina.