ponedeljak 19. mart 2012.
RSS
• Politika •
Početna > Politika > Tadić potpisao listu Izbor za bolji život - Boris Tadić

Tadić potpisao listu Izbor za bolji život - Boris Tadić

Lider DS istakao da predstojeći izbori predstavljaju izbor za budućnost, izbor za ostvarivanje novih šansi koje su otvorene osvajanjem statusa kandidata

BEOGRAD - Predsednik Demokratske stranke (DS) Boris Tadić potpisao je parlamentarnu listu "Izbor za bolji život - Boris Tadić", za izbore zakazane za 6. maj, saopšteno je iz DS.

Tadić je istakao da predstojeći izbori predstavljaju izbor za budućnost, izbor za ostvarivanje novih šansi koje su otvorene osvajanjem statusa kandidata.

Kako se navodi u saopštenju, DS i lista "Izbor za bolji život - Boris Tadić" će građanima ponuditi kredibilan plan koji će omogućiti otvaranje novih šansi za sve građane Srbije i predstaviti listu odgovornih ljudi koji taj plan mogu da sprovedu.

"DS je sigurna da će građani na predstojećim izborima, zakazanim za 6. maj 2012. godine napraviti najbolji izbor, izbor za bolji život, izbor za sigurnu budućnost".

Lista kandidata je, kako dodaje DS, zajednička lista sastavljena od stranaka sa kojima demokrate dele iste vrednosti i programske ciljeve, stranaka sa kojima i u budućnosti želi da nastavi proces evropskih integracija, reformi i modernizacije Srbije.

U saopštenju nisu navedena imena kandidata sa liste za 250 mesta u parlamentu.

Komentari

Lista "Izbor za bolji život - Boris Tadić" ništa ne znači! Boris Tadić je na mestu predsednika od 2004. godine i svi znamo kako nam je! Ili on misli da smo svi blesavi pa ćemo da nasednemo na ovaj slogan! Ja sigurno neću!

Nadam se da ce vecina da se opameti te da ove zute oteraju u istoriju, upropastili su nas kao niko do sada, doveli nas do prosjackog stapa.
Narode opameti seeee!!!

Za njega ce glasati samo onih 200,000 sto im je obecao posao na proslim izborima.