petak 18. decembar 2009.
RSS
• Politika •
Početna > Politika > Sukob zbog prelaska u LJajićevu stranku

U TUČI SA OBEZBEĐENJEM SO LESKOVAC JUČE POVREĐENE DVE ODBORNICE SRS, TVRDE RADIKALI

Sukob zbog prelaska u LJajićevu stranku

BEOGRAD - Dve odbornice Srpske radikalne stranke u SO Leskovac povređene su juče posle sukoba sa skupštinskim obezbeđenjem.

Do sukoba je došlo oko 15.30 kada je obezbeđenje po nalogu gradonačelnika Leskovca Slobodana Kocića (DS) i predsednika Skupštine Živojina Stefanovića (SPS) sprečavalo radikalske odbornike da uđu u skupštinsku salu, tvrdi Goran Cvetanović, šef odborničke grupe SRS.

- Verica Mićić, naša odbornica, dobila je više udaraca u glavu zbog čega je završila u Urgentnom centru. Druga naša odbornica Ivana Stojiljković takođe je povređena, pa je morala na licu mesta u Skupštini da primi nekoliko injekcija da bi došla sebi. Eto kakva nam je vlast, oni smeju samo na žene da udaraju! Nakon što su nas sprečili da uđemo u salu, vladajuća većina je ekspresno u roku od samo tri minuta izglasala budžet za 2010. godinu - ogorčen je Cvetanović.
Skupština opštine Leskovac već dva dana je u blokadi. Uzrok tome je prelazak dva odbornika Socijaldemokratije Nebojše Čovića i jednog iz Socijalističke narodne stranke Branislava Ivkovića, koju u Leskovcu vodi Gojko Veličković, u SDPS Rasima LJajića, što je naišlo na žestok otpor opozicije, SRS i DSS.       

Komentari

Nema kraja divljanju iz redova DS.Imaliko normalan u toj partiji?Doduse ima jos gorih a to je G 17 mada upotrebljavaju istu kuhinju pa je bolest besnila presla s jednih na druge.Mislim da Srbija nije bila pod gorom vladom u istoriji drzave i naroda.Ponekad imam osecaj da je Srbija okupirana drzava sa neprijateljem na vrhu koji izrabljuju narod i unistavaju drzavu.Ovo vise lici na okupaciju nego demokratiju.

U pravu si, Srbija jeste okupirana i sa kvislinzima na vlasti ( oni su ih i doveli na krilima angela ).