ponedeljak 18. januar 2010.
RSS
• Politika •
Početna > Politika > Ceca: Briga me šta Šešelj naklapa o Željku

SVETLANA RAŽNATOVIĆ TVRDI DA JE NE ZANIMA ŠTA O NJENOM POKOJNOM SUPRUGU PRIČA LIDER SRS

Ceca: Briga me šta Šešelj naklapa o Željku

Ne pratim suđenje Šešelju, niti tamo neka naklapanja o Željku! Zaista ne znam o čemu se tu radi. Ovim rečima Svetlana Ceca Ražnatović, udovica Željka Ražnatovića Arkana, za Glas javnosti komentariše ispovest Ivana Primorca, nekadašnjeg telohranitelja Franje Tuđmana, koji tvrdi da je Arkan hteo da ubije bivšeg predsednika "lijepe njihove". Ražnatovićeva nije želela da se osvrne ni na optužbe lidera SRS Vojislava Šešelja da je njen pokojni suprug 1993. likvidirao dvadesetoricu muslimana u Zvorniku.

Arkanov kum Borislav Pelević, nekadašnji lider njegove Stranke srpskog jedinstva, danas poslanik SNS, bio je raspoloženiji za priču od Arkanove udovice.
- Nije tačno da je Arkan nameravao da ubije Tuđmana, kao što nije tačno da je ubio 20 civila u Zvorniku! Iako mislim da je taj ko je izjavio da je Željko Ražnatović nameravao da ubije Tuđmana neki bolesnik iz obezbeđenja, mislim da je to za Arkana kompliment - kaže Pelević i nastavlja:

- Što se tiče Šešeljeve izjave da je Arkan ubio 20 civila u Zvorniku, to je već očajnički potez. Žalim čoveka koji je u Hagu, želim da se što pre vrati svojoj porodici, ali nije u redu da, u koliko god nezgodnoj situaciji da se nalazi, daje takve izjave samo da bi promovisao svoju stranku. Mislim da je ružno kada Srbin o drugom Srbinu tako govori - zaključuje Pelević.

Bivši visoki oficir KOS Aleksandar Dimitrijević, kao ni Arkanov politički saborac iz devedesetih Dragan Marković Palma, nisu želeli da pričaju na ove teme.

Komentari

Ево, сад и "Глас јавности" удара по Шешељу. За тренутак ми се учинило да читам "Правду".

Ceca je neke stvari promasila" srbin o srbinu". Jedan je Hrvat a drugi crnogorac o kojim ti Srbima pricas.