petak 17. jun 2011.
RSS
• Politika •
Početna > Politika > Šutanovac i Miletić zahvalili MUP podršci

Šutanovac i Miletić zahvalili MUP podršci

BEOGRAD - Ministar odbrane Dragan Šutanovac i načelnik Generalštaba Vojske Srbije, general Miloje Miletić zahvalili su rukovodstvu i pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova i policije na profesionalnom zalaganju prilikom obezbeđivanje Strategijske vojne konferencije za partnere, organizovane početkom sedmice u Beogradu.
Šutanovac, u pismu ministru Ivici Dačiću je naveo da "uspešnoj realizaciji Konferencije možemo zahvaliti Vašoj podršci i punom profesionalnom zalaganju pripadnika MUP-a na obezbeđivanju ovog međunarodnog skupa".
"Pripadnici MUP-a i Vi lično ste doprineli stvaranju slike o Srbiji kao pouzdanog i aktivnog partnera, spremnog za učešće u suočavanju sa savremenim bezbednosnim izazovima u svetu i regionu", naveo je on, objavljeno je na internet starnici MInistarstva odbrane.
Miletić, u pismu direktoru policije MIloradu Veljović je naveo da je Konferencija uspešno privedena kraju, "zahvaljujući pored ostalog, profesionalnom odnosu pripadnika policije na obezbeđenju ovog, veoma značajnog međunarodnog događaja".
"Imajući u vidu da smo od strane organizatora Konferencije dobili najviše ocene, koristim priliku da Vama i pripadnicima policije izrazim zahvalnost na iskazanom visokom profesionalizmu u saradnji sa Vojskom Srbije", naveo je Miletić.
Strategijska vojna konferencija za partnere, na kojoj su ucestvovali predstavnici oko 60 država - članica NATO-a, Partnerstva za mir, Mediteranskog dijaloga i Istanbulske inicijative organizovana je od 13. do 15. juna u Beogradu.