nedelja 17. april 2011.
RSS
• Politika •
Početna > Politika > Nikolić i Vučić na stiroporu

Nikolić i Vučić na stiroporu

BEOGRAD - Čelnici Srpske napredne stranke Tomislav NIkolić i Aleksandar Vučić, aktivisti naprednjaka i lideri koalicionih partnera posedali su na stiropor na bini sa koje su se obratili okupljenima na protestu i zatražili raspisivanje vanrednih parlamentarnih izbora.

Na stiroporu su sedeli lider SNS Tomislav Nikolić, koji je, kako je rekao, prestao da uzima hranu i vodu dok se vlast ne izjasni o vanrednim izborima, zamenik predsednika SNS Aleksandar Vučić, lider NS Velimir Ilić, Milanka Karić iz Pokreta snaga Srbije i lider Pokreta socijalista Aleksandra Vulin, kao i aktivisti uglavnom SNS.

Nikolić, Vučić i Ilić koji su pozvali simpatizere da se raziđu, ali su oni to odbili skandiranjem "nećemo, nećemo" i "hoćemo na Dedinje".

Pored Nikolića na stiroporu sedila je i njegova supruga Dragica, držeći ga za ruku.

Miting dela opozicije počeo je nešto pre 13 sati i još je u toku i sa razglasa se čuje muzika.

Komentari

Ako tekst ne govori mnogo, slika pokazuje ozbiljnost politicara Nikolica, kao i njegove partije. U mesto na stiroporu, mozda bi bilo najbolje da se takva vrsta politicara stavi u naftalin.

Neverni Toma je folirant.Nikada neće biti srpski junak jer je oduvek izvršavao tuđe ciljeve i interese.Izdao je sve što srpskom domaćinu sveto - "veru za večeru" Nikolić vešto fingira nekog "paćenika" ali je podanik zapadnih centara moći.Ovo je velika obmana običnog čoveka da bi se Nikolić trebao stideti.Po tome će i ostati zapamćen.Novac je njegov gospodar.Srbijo progledaj!