Glas Javnosti

Kara Delevin o vezi Trevisa Kelca i Tejlor Svift: "Postoji nešto drugačije u vezi sa njima."

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Kara Delevin zvuči oduševljeno vezom svoje prijateljice Tejlor Svift sa Trevisom Kelcom.

„Tako sam srećna zbog nje“, rekla je manekenka tokom vikenda na Velikoj nagradi u Las Vegasu 2023. "Definitivno postoji nešto sasvim drugačije u vezi sa njima."


Delevin je jedna od Tejlorinih bliskih prijatelja. Nedavno je bila deo devojačkog izlaska u Njujorku sa Sviftovom, Selenom Gomez, Sofi Tarner, Džidži Hadid i Britani Mahomes, koja je udata za Patrika Mahomesa, kvoterbeka Kanzas Siti Čifsa i saigrača Kelca.


Delevin zvuči srećno zbog Sviftove i Kelca. „Uvek navijam za svoju drugaricu“, rekla je ona. Njeni komentari došli su kada je Kelc takođe obelodanio svoju vezu sa Sviftovom.


On je predstavljen u novom broju časopisa WSJ Magazine i rekao je za Sviftovu: „Očigledno je da nikada nisam izlazio ni sa kim sa takvom aurom…. Nikada nisam obraćao pažnju na to."


„Ali u isto vreme, ne bežim ni od čega… Kontrola koju dobija, koliku ima lupu na sebi, svaki dan, paparaci ispred njene kuće, ispred svakog restorana u koji ide, nakon svakog leta sa kojeg siđe, i ona samo živi, uživa u životu“, rekao je Kelc za medije. „Kada se tako ponaša, bolje je da se ja ne ponašam čudno.”


Ovo je prvi put da je profesionalni fudbaler izašao u javnost sa činjenicom da se on i Sviftova zabavljaju, iako se pretpostavljalo, posebno nakon snimka Sviftove kako trči da ga poljubi nakon njenog koncerta „Eras Tour“ u Buenos Ajresu u Argentini.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR