Glas Javnosti

Poslao Pameli Anderson 40.000 mejlova! Srbin poludeo skroz!

Estrada
Autor: Glas javnosti

Pamela Anderson, glumica i starleta koja je više puta krasila duplerice magazina "Plejboj" i dalje je predmet žudnje muškaraca širom sveta, pa i Srba.

Možda u Srbiji ima i većih fanova lepe Pamele od Inspektora Blaže, ali on jedini zvanično priča o tome. 
Pamelu često sanja a otkrio je i da je joj pisao i da je čak došao do njenog broja telefona i pokušao da razgovara sa njom. 

- Poslao sam joj oko 40.000 mejlova! Nabavio sam broj telefona i naravno, mislio sam da je to njen lični broj. Pozvao sam, javio se ženski glas i ja sam mislio da je to ona. Odmah sam rekao: Hello, Pam. This is Blaža. Your boyfriend. (Zdravo, Pem, Ovde Blaža, tvoj dečko); Međutim, glas mi kaže da ona nije Pamela, već njena pi arka i rekla mi je da je čula za mene, da Pamela voli Srbiju i sve tako ljubazno. Zove se Maja, i ona je Kanađanka kao i Pamela, a čula je za mene jer sam joj poslao toliko mejlova - rekao je Blaža gostujući na rts. 

Blaža tvrdi da mu se Pamela i dalje dopada iako se bliži 60.godini.
Podsetimo, Blaža je imao priliku da upozna Pamelu i to u Srbiji.

- Pamelu sam upoznao na Aerodromu Nikola Tesla, kada se vraćala iz Crne Gore u kojoj je, inače, dobila 100.000 evra za promovisanje te zemlje. Tamo je bila četiri dana, a takođe, sve joj je bilo plaćeno. Nakon toga je išla za London, a imala je sat vremena pauze između letova. Bilo je puno medija koji su me zvali da dočekamo Pamelu u VIP salonu na našem aerodromu - rekao je Blaža koji joj je tada poklonio cveće, teglu ajvara, CD i tri poljupca!

Glas javnosti

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR