nedelja 13. februar 2011.
RSS
• Politika •
Početna > Politika > Dva JSL poslanika prešla kod Tačija

Dva JSL poslanika prešla kod Tačija

BEOGRAD - Nosilac Jedinstvene srpske liste (JSL) Rada Trajković potvrdila je da su dva od četiri poslanika JSL, mimo dogovora unutar koalicije, donela odluku da podrže formiranje kosovske vlade na čelu sa Demokratskom partijom Kosova Hašima Tačija.

Trajkovićeva je izjavila da se Tači u borbi za premijersko mesto "najdirektnije upleo" u odnose u JSL i na sumnjiv način obezbedio podršku u borbi za premijersko mesto. "Korupcijom ili nekim drugim, meni neprepoznatljivim metodima, uspeo je da pridobije dvoje naših poslanika", kazala je Trajkovićeva i potvrdila da će ona i Sreten Jovanović, preostali poslanici JSL ostati dosledni i principijelni.

"Sreten Jovanović i ja ostajemo u opoziciji i to je definitivna odluka. Bićemo opozicija i pridružiti se albanskom opozicionom bloku", kazala je Trajkovićeva.

Kosovski Srbi su osvojili 13 poslaničkih mesta. Samostalna liberalna stranka je osvojila osam, Jedinstvena srpska lista četiri i SDS KiM jedno poslaničko mesto.

Komentari

Ne mogu da verujem da neko slepo veruje i objavljuje ovakve nebuloze gospodje Trajkovic.
Od samog pocetka formiranja liste ona je zauzela destruktivan stav,jer je u svojoj glavi zacrtala da bude "prva",tako sto je sebe proglasila nosiocem liste, mimo dogovora, da nema nosioca liste i da su svi jednaki.
Bez obzira sto je usla sa najmanjim brojem glasova,(a ona dobro zna na koji ih je nacin dobila),svih ovih dana trguje ko ce joj dati vise, ne libeci se da iznosi lazi ,poput ove,na racun dvoje poslanika koji su dobili za razliku od Rade ogromno i validno poverenje gradjana.
Ocigledno je da se ne moze pomiriti sa porazom ,i krajnje je vreme da svoje frustracije leci.
.Molim novinare agencije Beta, da vise ne objavljuju ovakve lazi ,jer im to nikako ne ide u prilog.,

Niko joj nista jos uvek nije ponudio,prihvatila bi ona sve,pa dobro znamo ko je Rada Trajkovic,Kad je novac u pitanju,Rada bi preko leseva gazila.