četvrtak 12. avgust 2010.
RSS
• Politika •
Početna > Politika > SNS: Vlada stoji iza dvostrukih funkcija

SNS: Vlada stoji iza dvostrukih funkcija

BEOGRAD- Srpska napredna stranka ocenila je da izjava predsednika Srbije Borisa Tadića da je Evropa podržala da funkcioneri u Srbiji zadrže dvostruke funkcije do kraja mandata dokazuje da iza tog koncepta stoji Vlada Srbije a ne slučajno i slobodno izglasavanje amandmana nezavisnog poslanika.

Članica predsedništva SNS Jorgovanka Tabaković izjavila je da je izjava Tadića kontradiktorna jer, kako je navela, "ne možemo imati podršku Evrope ili se braniti podrškom Evrope za kršenje sopstvenog Ustava"

Druga kontradiktornost je u tome da je Vlada izašla sa predlogom izmena zakona koji nije sadržavao zadržavanje duplih funkcija.

"Onda se pojavio gospodin Palma, potom povukao predlog, da bi se onda, pretpostavljam, prinudio gospodin Batić da izađe sa takvim amandmanom i da se svi iznenadimo da je u danu za glasanje takav predlog usvojen", rekla je Tabaković.

Prema njenim rečima, "to znači da je vlada imala nameru da prođe koncept sa zadržavanjem duplih funkcija do kraja mandata ali ga nije pošteno stavila u predlog zakona već ga je šibicarski provukla i tako se podsmeva svima u lice".

Komentari

Јок ја! Побогу!

Šic Cico! Znamo te puško dok si pištolj bila!