ponedeljak 11. jun 2012.
RSS
• Politika •
Početna > Politika > Dačić: Nedolazak uvreda za Srbiju

Dačić: Nedolazak uvreda za Srbiju

BEOGRAD - Lider Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić izjavio je da ga iznenađuje i ljuti to što danas na inauguraciju predsednika Srbije Tomislava Nikolića neće doći predsednici zemalja iz okruženja i ocenio da je to uvreda za Srbiju.

"To je organizovani bojkot inauguracije predsednika Republike Srbije, ovo je uvreda za Srbiju, a ne za Tomislava Nikolića", rekao je Dačić novinarima nakon konsultacija o formiranju vlade koalicije oko SPS-a s Nikolićem.

Dačić je kazao da izostanak lidera zemalja iz okruženja ne pokazuje odnos prema Nikoliću ili Borisu Tadiću već prema Srbiji. "A pri tome su im usta puna pomirenja i evrointegracija", rekao je Dačić i upitao da li je takva odluka u duhu pomirenja.

"Tomislav Nikolić je sada predsednik, ako mrzite Nikolića, ne mrzite Srbiju", rekao je Dačić.

On je podsetio da su socijalisti u drugom krugu predsedničkih izbora podržali Tadića, kao i da on lično nije glasao za bivšeg lidera naprednjaka, ali je, kako je rekao, narod odlučio da Nikolić bude predsednik Srbije.

Komentari

Nikolicu, izoluj sloveniju, hrvatsku, federaciju BiH, makedoniju i Crnu Goru, okreni se Rusiji i Kini i za vrlo kratko vreme ako ne oni sami, EU ce prisiliti iste "regionalce" da se pridruze Srbiji kao njene provincijske oblasti! Ovako ponovo spremamo Srbiju i Srbski narod, kad se doticni ojacaju na racun Srbske privrede okome na Srbiju i to gore nego ikada dosada u istoriji!