petak 11. februar 2011.
RSS
• Politika •
Početna > Politika > Bramerc u Beogradu o potrazi za Mladićem

Bramerc u Beogradu o potrazi za Mladićem

HAG - Glavni tužilac Tribunala u Hagu Serž Bramerc (Serge Brammertz) boraviće 21. i 22. februara u "tehničkoj" posetu Beogradu.

Poseta će biti posvećena "operativnim pitanjima" u potrazi za Ratkom Mladićem i Goranom Hadžićem, potvrđeno je u Hagu.
Bramercov savetnik Frederik Svinen rekao je da će se glavni tužilac sastati sa predsednikom Republike Borisom Tadićem, šefom Nacionalnog saveta za saradnju s Tribunalom Rasimom Ljajićem i tužiocem za ratne zločine Vladimirom Vukčevićem.

Bramerc će razgovarati i sa zvaničnicima operativnih službi i akcionog tima za potragu za Mladićem i Hadžićem. Od tih sagovornika, glavni tužilac očekuje nove informacije o potrazi za beguncima.

"Biće to veoma važna poseta, primarno posvećena operativnim pitanjima", naznačio je Svinen.
On je najavio i da će tužilac Bramerc pre podnošenja redovnog izveštaja Savetu bezbednosti UN u junu još jednom posetiti Srbiju, verovatno u maju.

Komentari

Što ne traže Glavaša , Merčepa , Šeksa, Tačija itd.Hrvati su stari Latini i dobro znaju sve spletke , dokaz je kako koljač Merčep slobodno uživa u Hrvatskoj . Obranili su ga od Haga oni sami mu ne žele suditi on je za njih heroj što je ubio porodicu Zec i hiljade drugih Srba u Pakračkoj Poljani i širom Hrvatske .Šešelj je u Hagu samo zbog svojih izjava dok hrvati zbog dokazanih zločina uživaju slobodu . Branimir Glavaš , Merčep ,Jarnjak , Mesić , Đuro Brodarac itd . Albanac Tači prodaja i vađenje organa normalno na slobodi . Pa HAG je samo politički sud za Srpski narod da se proglasi genocidnim umjesto Hrvata koji su izvršili dokazani genocid . I nastavljaju ga dalje mjenjajući otvoreno etničku sliku Krajine naseljavajući socijalne višečlane porodice iz Zagorja , Podravine , Slavonije , Turopolja i Dalmacije u Srpske kuće ili nove kuće i stanove koje im grade . A upravo ta Hrvatska besramno pita gdje je Srbija u koji deo Vojvodine smjestila Srbe koje su oni protjerali .Da ne govorimo da se služe Hitlerovim metodama plaćanja izabranih porodica za štancanje dece Janjevci u Voćinu i okolnim selima , Janjevci u Kninu i okolici , Janjevci u Lasovcu i okolici , Janjevci u Podgorcima , Domanjkušu i okolici . Bosanci na podrčju Slavonije , Like , Banije i Korduna. Da je u Srbiji pameti kao što nije sve izbeglice iz Hrvatske bi završile u Subotici i Severu Bačke . A izbeglice iz Kosova u Raškoj oblasti , Preševu , Bujanovcu i Medveđi tako bi napravili mudri Latini Hrvati i tko im što može ili hoće ? Još oni napadaju druge i traže pravdu ma zamislite .

Petre bre idi se leci. Dosadio si vise sa svojim buncanjem!

Mladić nije u Srbiji, Ameri su mu dali novo ime i nov pasoš, on sada živi u Americi, a novo ime mu je Džodž Buš neka ide tamo da ga traži!