Glas Javnosti

NIKOLA ROKVIĆ KRENUO U NOVE POBEDE: Bojana sa decom stigla u Grčku, pevač dobio sjajnu motivaciju (FOTO)

Zabava
Autor: Glas javnosti

Naš poznati pevač Nikola Rokvić krenuo je pešice na put dug 1.060 kilometara, a cilj mu je da stigne do Egine.

Razlog je veoma human, podsetimo, sa suprugom Bojanom osnovao je fondaciju "Porodica",  preko koje želi da skupi novac koji će donirati pedijatrijskoj onkologiji.

To je prva misija ove fondacije, da se prikupe sredstva za kupovinu aparata koji će pomoći u dijagnostikovanju kancera mozga kod dece, kao i renoviranju dela dečje onkologije.

Danas je tačno sedmi dan kako Rokvić neumorno hoda ka Grčkoj, a juče je imao divno iznenađenje, kada su ga na putu sačekali supruga i deca, što mu je dalo još veću motivaciju.


(Foto: Instagram)

Putem Instagrama Rokvić se javio jutros i objavio selfi dok trči, a njegova žena Bojana sa naslednicima je stigla u Grčku, gde danas uživa decom.

Bojana je objavila divan prizor sa plaže, gde vidimo dečicu kako se igraju u pesku, a sa njom na putovanju je i njena majka Angelina.

Podsetimo, Bojana je juče na Instagramu objavila trenutak kada su obradovali Nikolu, a u opisu je saopštila da će sa njim provesti praznike.

- Tatu smo na kratko posetili i čekamo ga za nedelju dana da proslavimo najradosniji praznik zajedno! Do tada smo na zasluženom školskom raspustu i mislim da im je malo lakše bez tate ovde - napisala je ona.


Glas javnosti/T02S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR