Glas Javnosti

Janjuš vileneo po imanju: Mrtav pijan pravio lom

Rijaliti šou
Autor: Glas javnosti

Neviđena drama na imanju u Šimanovcima šokirala gledaoce!

Bivši košarkaš Marko Janjušević Janjuš, popularni učesnik rijaliti programa "Elita", izazvao je veliku pažnju javnosti tokom prethodne večeri kada je, pod uticajem alkohola, ušao u verbalni sukob sa nekoliko ukućana, a zatim i doživeo nervno rastrojstvo. Incident se desio ispred prostorije za izolaciju, a njegovi cimeri Aneli Ahmić i Uroš Rajačić, pokušali su da ga smire, ali bezuspešno. Okidač je, po svemu sudeći, bio Uroš Stanić.

- P*čka vam materina bezobrazna, nemoj da ja kažem ko ste vi! Samo jednu reč da mi neko kaže... Sedim sa ovom budalom, ona se raspravlja sa onim kretenom - brecao se Janjuš.

- Smiri se - rekla je Aneli.

- Neću da se svađam, s tobom sam lepo pričao. J*bo te Uroš Stanić! Ako ti kažem boli me k*rac za one degenerike, ne gledaš ih - nastavio je Janjuš da besni.


- Nisam htela da nas ometaju - istakla je Aneli.

- To je najveće g*vno, smeće odvratno - kazao je Janjuš.

- Ostavite vi Uroša Stanića na miru - dobacio je Uroš.

- Mani se kretena, slušaj mene. J*bali te Đedović i Lepi Mića. J*bem te u usta. Kažem ti sa mnom kreni, j*bo te Uroš. Nisi me slušala kad sam ti rekao da se maneš kretena. J*bo vas rijaliti. Glupanderko jedna, samo sam ti ja mislio dobro. Nemoj s njima da pričaš - rekao je bivši kođarkaš.

- Smiri se, čoveče - kazala je Aneli.


Glas javnosti/R01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR