Glas Javnosti

Partizan bez trenera na derbiju?

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Fudbalski klub Partizan se, prema pisanju beogradskih medija, nalazi u dosad neviđenoj neprilici pred večiti derbi koji je na programu u subotu na stadionu „Rajko Mitić“.

Partizan je pred prethodni večiti derbi u regularnom delu sezone bio u trci za titulu, a potom je nizom loših rezultata sam sebi pucao u noge i dozvolio Crvenoj zvezdi da obezbedi prvo mesto pred plej-of.
Upravo u prvom kolu doigravanja Zvezda će dočekati Partizan koji, kako piše Telegraf, nema trenera sa važećom licencom?!

Podsetimo, aktuelni trener Igor Duljaj, koji na volšeban način ostaje na klupi uprkos katastrofalnoj igri ekipe i lošim rezultatima, u prethodnoj utakmici, protiv Čukaričkog, dobio je žuti karton je i suspendovan na jednu utakmicu – i to baš za večiti derbi!

Njegov prvi pomoćnik Albert Nađ trebalo je da preuzme kormilo crno-belih, kao što je to praksa kada je šef stručnog štaba onemogućen da obavlja svoj posao, ali kako navodi dobro obavešteni novinar Zoran Ivković, Nađ je odbio da vodi Partizan u derbiju!

„Nađ je svoju odluku saopštio kolegama pred jutrošnji trening, a onda je posle žučne rasprave za koju su čuli svi od „portira na ulazu“ do komšiluka, napustio sportski centar u Zemunu i nije prisustvovao radu prvog tima u prepodnevnim časovima. Šta je razlog odbijanja-teško je dokučiti. Jer, Albert Nađ je pod važećim ugovorom sa crno-belima i po slovu profesionalizma, uz napomenu još jednom da jedini poseduje PRO licencu, te da je prvi pomoćnik Igora Duljaja, bilo je apsolutno logično da upravo on vodi utakmicu“, navodi Ivković.

Ako je ova informacija zaista tačna, Partizanu u stručnom štabu ostaju Bojan Zavišić i Bruno Fidalgo sa licencama nižeg ranga, a Marko Jovanović je tek počeo da se školuje za trenerski posao.


Zaista, neverovatne stvari se dešavaju u Partizanu, od bojkota navijača, s namerom da se smeni uprava, koja i dalje opstaje, preko finansijski izdašnih transfera, izjava Duljaja o „izbacivanju igrača iz stanova zbog neplaćanja i gladne dece“, bega pa povratka fudbalera Ksandera Severine – stiglo se do toga da u Humskoj 1 ne postoji stručnjak sa odgovarajućom licencom i to za večiti derbi.

Povrh svega, 24. aprila Partizan čeka još jedan večiti derbi, u polufinalu Kupa Srbije i to ponovo na stadionu rivala, što navodi na zaključak da crno-belima ponovo sledi sušna sezona.

Glas javnosti / S04S 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR