Glas Javnosti

ZAČUĐUJUĆE: Istraživanje pokazalo da su alergije opasnije od pušenja

Zdravlje
Autor: Glas javnosti

Istraživanje po prvi put jasno povezuje antitela koja su proizvod reakcije na hranu sa ozbiljnim srčanim problemima.

Можда ћете бити упозорени ако не реагујете ако не знате шта да радите, ако имате било каквих проблема са здравственим проблемом,  моћи ћете да се обратите медицинској ординацији ултета Универзитета Вирџинији, преноси Сциенце Даили .

Ризик од аларма је да ће вас то забрињавати ако не знате шта да радите са њим, ризик је да ће изазвати реуматоидни артритис, али ће вас због тога бринути.


Међутим, знам да имате опасност од кардиоваскуларних компликација, особе чији организам производи антитела, као реакцију на храну, или које настављају са уношењем тих намирница у организам.

Близу 15 одсто људи, као реакција на наведене врсте хране, у организму производи антитела која изазивају алергијске реакције, наводи члан истраживачког тима Џефри Вилсон.

Додајте да је потребно још испитивања с обзиром на то да код неких пацијената није две никакве алергијске реакције упркос томе што су се у њиховом телу формирала антитела на одређену врсту намирница.

Да бисте тога били свесни, можда имате антителескопско дејство реакције од стране корисника који има проблем са тим, али то је резултат проблема и чињенице да је то могуће учинити ако настаје проблем.


Глас јавности/ Н01С

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR