subota 6. mart 2010.
RSS
• Politika •
Početna > Politika > Koštunica: Ganić naredio napad

Koštunica: Ganić naredio napad

BANJALUKA - Predsednik DSS Vojislav Koštunica smatra da hapšenje ratnog člana predsedništva BiH Ejupa Ganića u Londonu neće uticati na dobrosusedske odnose BiH i Srbije.
Koštunica kaže da je komanda za napad na kolonu JNA u Dobrovoljačkoj ulici 1992. godine u Sarajevu stigla od Ganića i da je važno da se svi učesnici rata dovedu pred lice pravde jer je ona uveliko izostala kad je reč o srpskom narodu.
- Ta pravda uveliko je izostala, pogotovo kad je reč o Međunarodnom krivičnom tribunalu u Hagu i o nizu onih koji su morali odgovarati za zločine počinjene nad srpskim narodom i u BiH i na Kosovu i Metohiji - rekao je Koštunica.

Komentari

GANICU ZELIM SVE PO ISTINI I ZAKONU,ALI ME INTERESUJE ODKUD ODJEDNOM(SA CIJOM DOZVOLOM, PO CIJEM NALOGU!?)KOSTUNICA ODJEDNOM DAJE OVU IZJAVU,KAO I ODAKLE MU TAKO KATEGORICNO SAZNANJE,POSTO KOLIKO SE SECAM NIJE SETAO PO BEOGRADU 1997,A KAMO LI DA JE BIO NA TERENU 1992-GE!?...VEROVATNO JE TE PODATKE DOBIO OD DB-a,BIA I OSDTALIH MILOSEVICEVIH AGENCIJA,KOJE JE [PREUZEO NETAKNUTE JOS KAO ZADNJI SMANJENE YU-PREDSEDNIK,KADA NISTA NIJE URADIO NA OTVARANJU TAJNIH STARIH JOS KOMUNISTICKH PAPIRA!?KOSTUNJAVI-OLADI I IDI U BELANOVICU...ZASTAREO SI I OSTARIO,OD TEBE I TVOJIH,VEC POZNATIH ZANOSITELJA VISE NEMA VAJDE!!!

Vojo,idi i ubedi ih da se dobrovoljno jave u Hag kao sto si "ubedio" i onoliko Srba!!!!!Cuti,bre!!!!!