sreda 2. maj 2012.
RSS
• Politika •
Početna > Politika > Dinkić: Srbiji nisu potrebne političke svađe

Dinkić: Srbiji nisu potrebne političke svađe

KNJAŽEVAC - Lider Ujedinjenih regiona Srbije (URS) Mlađan Dinkić izjavio je da Srbija nema vremena za prepucavanja i da je Srbiji potreban razvoj, a ne sukobi i političke svađe.

"Vreme je da se prekinu politički sukobi i da se svi udruže oko zajedničkih ciljeva - dvostruko većeg budžeta za poljoprivredu, manjih taksi i nameta, zapošljavanja u svim regionima i jednakim šansama za sve", rekao je Dinkić na konvenciji URS u Knjaževcu.

Dinkić je istakao da odmah treba početi sa radom na terenu i omogućiti svim gradovima jednake šanse za investicije, otvaranje novih radnih mesta i razvoj infrastrukture.

On je naglasio da je Srbiji potrebna ozbiljna promena sistema i da to ne mogu da urade političari "koji stalno sede u Beogradu i koji iza svojih kabineta ne vide probleme običnih ljudi".

"URS svakodnevno dobija sve veću podršku zato što smo okupili ne samo lidere iz naroda - gradonačelnika, već i ugledne pojedince, ali i obične građane. Svi oni veruju da je Srbija jaka samo kada su svi njeni delovi jaki, kada su njeni lideri i građani ujedinjeni, kada svi zajedno radimo samo na jednom poslu, na unapređenju života običnog čoveka u svakom regionu", istakao je Dinkić.

Lider URS je rekao da je Srbiji potrebna vlada koja sluša glas naroda i koja će jednako tretirati sve regione i dodao da će njegova stranka biti glas svih regiona i u novoj vladi i u novoj skupštini, piše u saopštenju URS.