utorak 2. mart 2010.
RSS
• Politika •
Početna > Politika > Kušner: Nezavisnost nepovratna

Kušner: Nezavisnost nepovratna

PRIŠTINA - Ministar inostranih poslova Francuske Bernard Kušner izjavio je juče u Prištini da je za Francusku nezavisnost Kosova nepovratna, da se ne može promeniti i da to i drugi treba da shvate.

- Vaša nezavisnost nije u pitanju, to je istorijski korak, niko to ne može da promeni i svako to treba da shvati - rekao je Kušner obraćajući se poslanicima Skupštine Kosova na sednici koja je sazvana njemu u čast.
Kušner je rekao da Francuska i Kosovo imaju privilegovane odnose i da će se ti odnosi njegovom "posetom još više ojačati i produbiti se".

- Nezavisnost Kosova je početak novog puta u kojem niste sami. Kosovo može da računa na prijateljstvo Francuske. Naša je zemlja među prvima priznala nezavisnost i daće podršku vašem daljem razvoju. Verovali ste u mirno i demokratsko društvo - kazao je on.

Komentari

Sta Kusnerov frend Tadic Kaze na ovo?

Sta da kaze peder nasminkani. fuj fuj fuj. pas mu maku izdajnicku....

Kusneru je upala VELIKA kasika u med (zajedno s Klarkom, Holbrukom, Klintonom), kada je administrirao na Kosovu. Tamo je bio kad je ubijeno preko 2000 civila, a kod skoro 200 su uzeti organi (koji su zavrsili u Evropi, i na bliskom istoku). Ogroman BAKSHISH diktira i jake izjave.

Jadnici su ovi nasi. I Tadic sa svojima, a i novinari. Niko od njih da pita za taj period. Gospodo novinari, svi od reda ste dovedeni u red. I treba da pijete. Kad vam zatreba nova jetra, zovite Kushnera.