utorak 1. februar 2011.
RSS
• Politika •
Početna > Politika > Dačić na molitvenom doručku u Vašingtonu

Dačić na molitvenom doručku u Vašingtonu

BEOGRAD - Zamenik predsednika Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić prisustvovaće molitvenom doručku u Vašingtonu, čiji je domaćin predsednik SAD i koji se održava svakog prvog četvrtka u februaru, na poziv američke administracije.

Tokom boravka u SAD Dačić će se sastati sa senatorima, kongresmenima i drugim visokim zvaničnicima američke administracije, kao što su predsednik Kongresnog komiteta za spoljne poslove Den Barton, predsednik Komiteta za nacionalnu bezbednost Majkl Tarner i drugi.

Dačić će imati i nekoliko sastanaka u državi Ohajo, u Klivlendu i Kolumbusu, koji su, posle Čikaga, centri srpske dijaspore u SAD.

Osim predstavnika dijaspore, Dačić će razgovarati i sa gradonačelnikom i šefom policije Klivlenda i državnim tužiocem Ohaja.

Ministar Dačić će se obratiti i klivlendskom Savetu za spoljnu politiku i državnom univerzitetu Ohaja, a prisustvovaće i jutarnjoj nedeljnoj liturgiji u crkvi Svetog Save u Klivlendu, piše u saopštenju.

Komentari

Ne vidim nikakav razlog da trosimo pare na ovakva putovanja koja nemaju ama bas nikakvu korist. Moze on u Americi razgovarati i sa bogom ali amerikanci ne menjaju svoj stav. Jedino sto moze je da klima glavom i nista vise. I ne samo to on bi malo da poseti crkvu. Da se coveku smuci koliko nisko moze da padne neko bice. Zakleti komunista a ide u sve crkve sveta. On bi i u patrijarsiju da prisustvuje ustolicenju patrijaha, ali mu nisu dozvolili njegovi prijatelji sa Kosova. On u Ameriku ide samo da bi se reklamisao da bi amerikancima nesto obecao i ni za sta vise i naravno da naplati dobre dnevnice.

Patrioto zanima me kada si ti bio zadnji puta u crkvi i koje molitve znas da molis?
Ja znam puno komunista koji su uvek verovali u Boga i njemu se molili i u crkvi i van nje i slavu slavili onda i sada.
Ne znaci da ako si komunista moras biti i ateista.

Djavo nije eksplodirao tokom molitve? Cudo!