nedelja 12. oktobar 2008.
RSS
• Politika •
Početna > Politika > Kosovo „oteralo“ ratka dostanića

MAKEDONSKI VARDAR OSTAO BEZ SRPSKOG TRENERA

Kosovo „oteralo“ ratka dostanića

VRANJE - Poznati fudbalski stručnjak Ratko Dostanić nije više šef stručnog štaba skopskog Vardara, saopšteno je juče u Vranju.

Samo dva sata pošto su mediji saopštili da je Makedonija priznala Kosovo, Dostanić je odlučio da napusti kormilo skopskog kluba. On je juče sa suprugom Milom napustio Skoplje i doputovao u Vranje.
- U Vardaru sam imao izvanredne uslove za rad, ali u zemlji bratskog makedonskog naroda nisam mogao da prihvatim takvu kukavičku i licemernu odluku zvaničnog Skoplja. Strašno sam povređen kao čovek i smatram da sam doneo apsolutno ispravnu ljudsku odluku, jer sam ovaj politički potez Skoplja doživeo kao udarac nožem u leđa nama Srbima - rekao je Dostanić, i dodao da su jedini motivi njegove odluke činjenica da je Makedonija priznala Kosovo. Vardar je trenutno prvi tim na tabeli makedonske lige.

Ključne reči:

Komentari

СВАКА ЧАСТ ГОСПОДИНУ РАТКУ ДОСТАНИЋУ !!!
ПОКАЗАЛИ СТЕ ДА СРПСКИ НАРОД ИМА СВОЈУ ПРАВУ ЕЛИТУ !!!

Српски народ је велики и због врлине коју поседује а то је да зна да прашта !
Једнога дана када Срби ослободе Косово и Метохију, биће позвани сви људи добре воље из Црне горе и Македоније да заједно са нашим српским народом из ове две државе учествују у великом и победничком српском слављу ! За ослобођење Косова и Метохије !!!

Подршка свима који бране Српску земљу Косово и Метохију

Иницијативни одбор организације
''СРПСКИ ИЗВОР''

ПРОГЛАС

ЗА ОСЛОБОЂЕЊЕ
Косова и Метохије које ће заувек бити Србија

У овом важном историјском тренутку за наш српски народ када шиптарско - албански терористи и сепаратисти насилним средствима проглашавају такозвану независност непостојеће државе Косово на територији Србије, потребно је да се сложно каже НЕ и одлучно одбаци насиље над правдом, истином и слободом.
Овакав безумни чин се одиграва пред очима свих слободољубивих људи и народа у свету, који знају да овај сценарио подржавају и спроводе окупационим методама првенствено разуздана велесила оличена у Сједињеним Америчким Државама и НАТО пакту. Трагично је да овакво империјалистичко понашање прате водеће чланице Европске уније: Велика Британија, Француска, Немачка и Италија, које се у суштини понашају као вазалне државе, које по инструкцијама из Вашингтона и злоупотребљавајући саму Европску унију, шаљу илегалну окупациону мисију под називом ЕУЛЕКС.
Већ је девета година од како траје најбруталнија окупација једног дела Србије, односно нашег малог региона, али велике и свете српске земље Косова и Метохије. У том периоду под наводном заштитом КФОР-а и УНМИК-а, уништен је велики број српских светиња, Манастира и Цркава које су од великог значаја и за светску културну баштину. Део наших Срба још увек херојски опстаје у појединим општинама и насељима која су у двадесетпрвом веку попут концентрационих логора, окружена бодљикавом жицом коју им је на поклон донео окупатор представљен у НАТО пакту, док је већи део нашег српског народа са Косова и Метохије прогнан од стране шиптарских терориста из својих градова и села.
Имајући у виду тренутно тежак положај у коме се налази Србија и српство данас, потребно је да сваки појединац и организације којима је стало до опстанка и будућности нашег народа теже ка истом циљу, како би се спремили да у наредном периоду ојачамо позиције наше отаџбине Србије и једног дана ОСЛОБОДИМО НАШУ СВЕТУ СРПСКУ ЗЕМЉУ КОСОВО И МЕТОХИЈУ.
У остварењу својих циљева Србија мора да се дуготрајно и мудро бори користећи сва легитимна, расположива и мирољубива средства.
Уколико се настави са агресијом и реализацијом злочиначког пројекта „велике Албаније“ и уколико се Србији наметне војни начин решавања косовског проблема, у том случају би се морало размислити да поред ослобађања српског региона Косова и Метохије, српска војска, часно и витешки, настави и са ослобађањем и присаједињењем историјски српског региона, српског приморја на линији старих српских градова Драча и Скадра. Овакво решење би било најправедније за српско питање с` обзиром да је Србији нанешена огромна штета коју албански агресор, шиптарски терористи и остали окупатори не би могли на други начин да надокнаде.
Српском народу није непознат начин борбе против окупације и више пута је у историји смогао снаге да самостално донесе слободу и мир на своје просторе и зато је сигурно да ће једног дана коначно ослободити своју свету српску земљу Косово и Метохију!

ЗА КОНАЧНО ОСЛОБОЂЕЊЕ ОТАЏБИНЕ СРБИЈЕ !!!

Србија, Ниш 17. 02. 2008.

Иницијативни одбор организације са седиштем у Нишу
''СРПСКИ ИЗВОР''

е-маил: infops@ptt.rs

RATKO LEGENDO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nek ih njihova bratija Siptari ili Crnogorci treniraju,ispasce iz lige 100%.

Svaka cast.Kada bi svi Srbi koji imaju sta da kazu tako postupali i svet bi prema nama drugacije postupao.

Ratko srbine ponosim se Vasom odlukom, zelim od srca srece u zivotu samo naper....
primer za sve nas........

Svaka cast Dostanicu? Ti si opravdao obraz "PRAVOG SRBINA". Jos jednom cestitam na gest iz koga treba i POLITICKO RUKOVODSTVO SRBIJE DA NAUCI STA JE SRPSTVO I NE OTSTUPI OD NJEGA? OVO BI TREBALO DA BUDE PRAVILO I ZA ODNOSE SA CRNOM GOROM
laky

Bravo Ratko!!! Pravi patriota!!! E, da je više takvih....

Wow, svaka cast! Smatram sebe velikim licemerom sto zivim u USA koje su sve oko Kosova i zamesile...Nadam se da ce G.Dostanic naci bolje mesto pod suncem Srbije!

Svaka cast Sampione. To se zove dostojanstvo.

Ratko imaš obraz to malo tko ima a to najviše vredi.
Nadam se da ću jednog dana u uniformi naše vojske doći u Prištinu živim za taj dan.