ponedeljak 19. april 2010.
RSS
• Kultura •
Početna > Kultura > Otkazan koncert Sandrin Pijo i Suzan Manof

OBUSTAVE EVROPSKIH LETOVA I DALJE OTKAZUJU UMETNIČKA DEŠAVANJA

Otkazan koncert Sandrin Pijo i Suzan Manof

BEOGRAD - Nastup francuskog soprana Sandrin Pijo, koja je sa  pijanistkinjom Suzan Manof trebalo da održi koncert sutra uveče u Kolarčevoj zadužbini, u okviru ciklusa "Francuski anđeli", otkazan je zbog obustave svih evropskih letova.
Iz muzičke agencije "Jugokoncert", koja je sa Francuskim kulturnim centrom suorganizator ovog koncerta, nisu najavili datum ponovnog održavanja vokalnog resitala pod nazivom "Evocations", ali je ranije rečeno da bi u okviru pomenutog ciklusa koncerata tokom 2010. godine u Beogradu trebalo da nastupe tri renomirana francuska soprana mlađe generacije.
Kako je najavljeno, sopran Karen Vork nastupiće u Beogradu u okviru BEMUS-a 20. oktobra u Kolarčevoj zadužbini, a na koncertu će uz pratnju pijanistkinje Suzan Manof izvesti dela Debisija, Ravela i Griga.
Mirej Delanš će nastupiti, takođe u Kolarčevoj zadužbini, 27. novembra 2010. godine, uz pratnju pijaniste Antoina Paloka, a na koncertu će biti izvedena monoopera Francisa Pulenka "La vox humaine", koja predstavlja monolog u liku opere, čiji libreto meditira na temu privatnosti u eri informatike.