Glas Javnosti

Marija Šerifović otkrila istinu o poreklu

Estrada
Autor: Glas javnosti

Pevačica Marija Šerifović već godinama je prisutna na javnoj sceni, a neretko ističe kako ne pravi razliku među ljudima po bilo kom osnovu.

Razlog tome je, kako je jednom prilikom rekla, između ostalog i činjenica da potiče iz porodice čiji članovi nisu bili iste vere.

- Ja prezirem bilo kakve raspodele. Prezirem bilo kakva opredeljenja na nacije, veroispovesti, opredeljenja. Zašto? Pa evo, na primer, moja baba se zvala Draginja. Rođena u Šumadiji, u Kragujevcu. Molila se Isusu Hristu. A sa duge strane, moj deda je bio musliman. On je čovek klanjao, molio se Alahu i tako dalje i tako dalje - rekla je, pa dodala:

- Ne delim ljude uopšte, mogu samo da delim da li si dobar ili si smeće. Ako mi koji se bavimo muzikom nećemo da spajamo sve te ljude i ako muzika nije ta, onda sve da ode dođavola - rekla je Marija jednom prilikom.
Podsetimo, Marija potiče iz Kragujevca gde njena majka Verica Rakočević i danas živi.


Ogromna kuća ograđena je visokom ogradom, velika terasa ispred kuće - nema sumnje da je ova kuća za njih prava oaza mira.

Verica nije toliko aktivna na društvenim mrežama kao njena ćerka, Marija Šerifović, te javnost nema često priliku da vidi kako njen dom zapravo izgleda.


Glas javnosti/B06S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR