subota 29. januar 2011.
RSS
• Hronika •
Početna > Hronika > Apelacioni sud ukinuo presudu zbog silovanja ćerki

Apelacioni sud ukinuo presudu zbog silovanja ćerki

BEOGRAD - Apelacioni sud u Beogradu ukinuo je presudu kojom je Radoslav Jovičić, zvani Krivi (47), iz sela Ropočevo kod Sopota osuđen na 18 godina zatvora zbog seksualnog zlostavljanja svojih ćerki i naložio novo suđenje.

Jovičiću je produžen je pritvor do nove odluke suda Višeg suda u Beogradu pred kojim će biti ponovljeno suđenje, navedeno je u odluci objavljenoj na sajtu Apelacionog suda.

Prvostepena presuda, od 29. juna 2010. godine, kojom je Jovičić osuđen zbog izvršenja dva produžena krivična dela silovanja, nasilja u porodici i zapuštanja i zlostavljanja maloletnog lica osuđen na jedinstvenu kaznu zatvora u trajanju od 18 godina, ukinuta je zbog pogrešno i nepotpuno utvrđenog činjeničnog stanja, navodi Apelacioni sud.

Ukinutom presudom Višeg suda u Beogradu oglašen je krivim, jer je godinu dana ranije u napuštenoj kući u Sopotu u dva navrata prinudio jednu ćerku na obljubu upotrebom sile.

Istom presudom utvrđeno je i da je od novembra 2007. godine pa do sredine avgusta 2009. godine u svojoj porodičnoj kući u Sopotu u više navrata prinudio na obljubu drugu ćerku.

Takođe, Jovičić je oglašen krivim i što je svoju maloletnu decu počev od njihove osme godine zlostavljao i prinuđavao na preteran rad, koji nije odgovarao njihovom uzrastu.

Komentari

Bravo majstori.Sto ga jos ne nagradite.Jadna deca.Ovo moze samo u Srbiji,raspad sistema