četvrtak 29. april 2010.
RSS
• Hronika •
Početna > Hronika > Svedok: Rašić na dan ubistva Tarića išao po psa

Svedok: Rašić na dan ubistva Tarića išao po psa

BEOGRAD - Pred Višim sudom u Beogradu juče je nastavljeno suđenje Veliboru Bakiću i Milošu Rašiću, optuženim za ubistvo Smaila Tarića (27), avgusta 2008. godine.
U nastavku suđenja svedočila je Rašićeva majka Mira Rašić, koja je rekla da je optuženi uveče 18. avgusta 2008. godine, kada je po navodima optužnice ubijen Tarić, izašao da kod restorana "Steko" na autoputu Beograd - Niš od prodavca preuzme kuče koje je posle poklonio devojci.
Mira Rašić je svedočila da se njen sin vratio posle najviše 45 minuta, a zatim otišao sa devojkom do hale "Pionir", te da su se njih dvoje oko 22 sata vratili kod Rašića u stan.
Prema optužnici, Bakić i Rašić su u noći između 18. avgusta i 19. avgusta 2008. godine namamili Tarića u park pored Veterinarskog fakulteta u Beogradu, gde mu je Bakić sa nekoliko udaraca mačetom odsekao glavu.
Tarićeva glava nađena je 22. avgusta 2008. godine u Bulevaru kralja Aleksandra kod broja 318, a policija je u parku kod Veterinarskog fakulteta pronašla Tarićevo telo u žbunju.
Bakić i Rašić optuženi su za teško ubistvo.
Suđenje će biti nastavljeno 10. juna, kada bi trebalo da svedoče Mile Lukić, Branko Hajduković i Zoran Jovanović, koji je u pritvoru i sudi mu se pred Specijalnim sudom.

Komentari

jes jes sve je tako kako kaze .a rasic u parku u 8 i 28 kada se smailu gasi telefon.itd.