ponedeljak 29. mart 2010.
RSS
• Hronika •
Početna > Hronika > Na "Salašu 137" ubijen Nikšićanin

Na "Salašu 137" ubijen Nikšićanin

Novi Sad - U ugostiteljsko-turističkom objektu "Salaš 137" vatrenim oružjem je ubijen Nikšićanin B. D. (46), s prebivalištem u Subotici.

Osumnjičen Branislav Bijelić

 Novosađanin Branislav Bijelić (31) osumnjičen je da je ubio Banja Domazetovića (46) iz Subotice, proteklog vikenda na "Salašu 137".

Načelnik Odeljenja kriminalističke policije pri Policijskoj upravi u Novom Sadu Mladen Korica izjavio je da će, osim krivične prijave protiv Bijelića, osumnjičenog da je hicima iz vatrenog oružja ubio Domazetovića, biti podnete i prijave protiv više osoba zbog krivičnog dela učestvovanja u tuči, koja je prethodila ubistvu u noći između subote i nedelje u tom ugostiteljskom objektu.

Motiv ubistva biće poznat posle privođenja Bijelića.

AG.


- Posle obavljenog uviđaja, u kojem su prikupljeni tragovi i podaci bitni za rasvetljavanje krivičnog dela, raspisana je potraga za osobom osumnjičenom da je iz pištolja ispalila nekoliko hitaca, što je uzrok smrti B. D. - rekao je istražni sudija Višeg suda u Novom Sadu Miroslav Alimpić.

Sumnja se da se to ubistvo dogodilo posle verbalnog, a potom i fizičkog sukoba dve grupe mladića, oko ponoći, na "Salašu 137".

Nekoliko sati ranije u Novom Sadu se dogodilo još jedno ubistvo a žrtva je Novosađanin Velibor V. (31), čije je telo, s prostrelnom ranom na glavi, pronađeno na Bulevaru Jaše Tomića.

Ključne reči: