ponedeljak 29. mart 2010.
RSS
• Hronika •
Početna > Hronika > Huligani povredili učenike i nastavnika

Huligani povredili učenike i nastavnika

BEOGRAD - Dvojica mladića - B. K. (20) i M. M (22), uhapšena su danas u Beogradu, nakon što su u dvorištu Medicinske škole na Zvezdari napali i pretukli dvojicu učenika i jednog nastavnika te škole.

Kako je izjavio načelnik Republičke prosvetne insp

ekcije Velimir Tmušić, incident se dogodio oko podneva, kada su mladići, sa flašama piva u rukama, ušli u dvorište škole i bez povoda napali dvojicu učenika.

Jedan od učenika zadobio je povrede po leđima, a nakon prijavljivanja incidenta direktorki škole, u dvorište je izašao i nastavnik, u pokušaju da zamoli mladiće da napuste objekat.

- Međutim, pijani mladići su napali i nastavnika, koji je sa hematomom i povredom vilice morao, kao i teže povređeni učenik, da bude pregledan u Urgentnom centru - rekla je direktoka škole Jadranka Abuzeid, koja je navela da napasnici nikada nisu bili đaci škole.

Povređeni učenik i nastavnik su nakon pregleda pušteni kući, a kako je najavio Tmušić, sutra će školu posetiti gradska prosvetna inspekcija kako bi proverila da li se u toj ustanovi sprovode mere zaštite đaka i zaposlenih.

Tanjug