utorak 28. decembar 2010.
RSS
• Hronika •
Početna > Hronika > Pljačkali radnje i krali belu tehniku po selima

Pljačkali radnje i krali belu tehniku po selima

KRAGUJEVAC - Radoslav P. (34) i Aleksandar P. (18) iz Misače, kod Aranđelovca, pritvoreni su zbog sumnje da su izvršili tri krivična dela razbojništva i jednu tešku krađu, kojima je istražni sudija posle saslušanja odredio pritvor, saopštila je kragujevačka policija.
Kako je navedeno u saopštenju, Radoslav P. i Aleksandar P. najpre su u selu Ranilović kod Aranđelovca obili kuću i iz nje ukrali pištolj, belu tehniku, trimer, kosilicu i kompresor, koje su potom prodali.

Njih dvojica su zatim u Aranđelovcu u STR "Šumadijski dvor", uz pretnju pištoljem, od prodavačice oduzeli 19.000 dinara.

U selima Banja i Misača Radoslav P. i Aleksandar P. su provalili u kuće dvojice meštana koji su živeli sami, vezali ih i, uz pretnju oružjem, oduzeli im novac u iznosu od oko 37.000 dinara, kao i lovačku pušku.

U izvršenje ovih krivičnih dela krajem novembra i tokom ovog meseca Radoslav P. i Aleksandar P. odlazili su maskirani sa fantomkama na glavama, navedeno je u saopštenju, u kojem se dodaje da je policija deo oduzetih predmeta pronašla i da radi na identifikaciji osoba koje su kupile ukradene predmete.