sreda 28. april 2010.
RSS
• Hronika •
Početna > Hronika > Direktor odmor provodi - u zatvoru

PRVI ČOVEK TURISTIČKE ORGANIZACIJE KURŠUMLIJE SPROVEDEN U PROKUPLJE

Direktor odmor provodi - u zatvoru

Slavko Ilić, prvi čovek Turističke organizacije Kuršumlije, sproveden je juče do Okružnog zatvora u Prokuplju, gde će provesti narednih mesec dana. On je osuđen na 30 dana zatvora jer je komunalnu inspektorku Miladiju Maksimović u njenoj kancelariji vukao za nos i udarao po glavi

KURŠUMLIJA - Direktor Turističke organizacije Kuršumlije Slavko Ilić sproveden je juče do Okružnog zatvora u Prokuplju, gde će provesti narednih mesec dana.

Ilić je osuđen na zatvorsku kaznu od 30 dana zato što je komunalnu inspektorku Miladiju Maksimović u njenoj kancelariji vukao za nos i udarao po glavi.

Priveden je zato što se nije odazvao pozivu za služenje kazne.

Kako je Beti potvrdio referent za turizam Velislav Milosavljević, Turistička organizacija iz Kuršumlije prekjuče je donela rešenje za odmor direktoru Iliću.

Ilića je prošle godine prijavio komšija, navodeći da mu smeta njegov pas.
Miladija Maksimović je ustanovila da je pas držan u propisanim uslovima, ima kućicu i oznaku "čuvaj se psa", ali i da je smešten uz ogradu.
Inspektorka je tada naložila Iliću da u svom dvorištu premesti psa deset metara od komšijine ograde.

Prema njenim rečima, Ilića je to naljutilo i odmah je došao kod nje u opštinsku kancelariju.

"Upao je unutra, najpre je vikao na mene, psovao i vređao. Uplašila sam se i nisam mogla da ustanem sa stolice. Pocepao je rešenje i seo na moj radni sto. Uhvatio me je desnom rukom za nos i vukao me, dok me levom udarao po glavi, vičući da će me ubiti. Došle su kolege iz drugih kancelarija i uzalud su pokušavali da ga smire, zatim je stigla i policija", kazala je inspektorka Maksimović.

Opštinski sud u Kuršumliji je prošle godine osudio direktora Ilića na mesec dana zatvorske kazne, zbog krivičnog dela napad na službeno lice.

Ilić je osuđen na osnovu tužbe opštinskog javnog tužioca, a inspektorka je u međuvremenu podnela i privatnu tužbu i zatražila odštetu.

Komentari

Samo u ovakvoj i ovoj drzavi takva osoba i dalje ostaje na rukovodecem mestu! Mogu misliti kakav mobing dozivljavaju zaposljeni u njegovoj ustanovi kad covek nema samokontrolu...

jasno mi je taj i takav prepotentni siledzija i primitivni moron to moze sebi da dozvoli da uradi u srbiji(jos je ova inspektorka dobro i prosla!??),ali mi nisu dve stvari jasne!?prvo,nije mi jasno moguce da postojhi tako moronski malakazna za nesto ovako ocigledno siledziski prestup,da ne pominjem da je ponasanje meprilicno jednom "direktoru"!!??..a drugo ako je pravosudje toliko moronsko i nesposobno(sto i daje potporu ovakvom ponasanju !!!!)-cudi me da suprug ili neko iz familije nije presudio tom bilmasjzu,jer sko je ovakava kazna -cemu moze da se nada ova zena kada dodje do privaytne tuzbe...moze da se iseli iz kursumlije jer ce je taj "mocni"dripac juriti do bozije kuce,a i sudija mu je sigurno naklonjen!!!F U J !!!