četvrtak 28. januar 2010.
RSS
• Hronika •
Početna > Hronika > Tuča dve grupe đaka u francuskoj školi

Tuča dve grupe đaka u francuskoj školi

BEOGRAD - U tuči dve grupe đaka Internacionalne francuske škole na Senjaku, koja se dogodila juče oko 14 sati nedaleko od ove ustanove, dva deteta su lakše povređena.

Kako saznajemo, do svađe između dečaka došlo je u obližnjem kineskom restoranu, u koji su đaci navratili na ručak. Posle žustre rasprave, dečaci su odlučili da izađu napolje i nesporazum "reše pesnicama".

Tuču u kojoj su stigli da razmene nekoliko udaraca prekinuli su stanari obližnjih kuća. Oni su dečake potom odveli do škole i sve prijavili njihovim nastavnicima, a zatim su pozvali Hitnu pomoć, koja je dvojicu povređenih dečaka prevezla do Urgentnog centra.

Zbog dojave o tuči u školu je stigla i patrola policije, kako bi ispitala šta se tačno dogodilo.

 

Ključne reči:

Komentari

Gospodine Drljaca, novinarstvo je postalo dno. Trebalo bi da se malo bolje informisete za ove vesti koje nece doprineti nicijem duhovnom razvoju, ni kao tacne, a ni kao netacne pa ne znam zasto uopste imaju mesta u novinama.
Radim u Francuskoj skoli i bila sam prisutna upravo tada kad se dogadjaj desio.
Dvojicu ucenika treceg razreda gimnazije Francuske skole (jedan je Francuz koji ni ne zna srpski, a drugi Arapin) sacekala je grupa od nekoliko, na moju iskrenu zalost sroskih ucenika neke srednje skole i pretukla ih. Jednom decaku je slomljen nos, a drugi je prosao malo bolje.
Osobe koje su ih pretukle od ranije su poznate policiji.