utorak 27. april 2010.
RSS
• Hronika •
Početna > Hronika > Zaplenjeno 14 kilograma marihuane "skank"

Zaplenjeno 14 kilograma marihuane "skank"

BANJALUKA - Pripadnici Centra javne sigurnosti (CJB) Trebinje uhapsili su 23-godišnjeg R. K. iz Trebinja zbog postojanja osnova sumnje da je iz "golfa 4" izbacio 15 pakovanja marihuane skank, ukupne težine 14.810 grama, čija je tržišna vrednost oko 40.000 KM.

Načelnik Centra javne bezbednosti Trebinje Goran Zubac je rekao da su pripadnici policijske stanice Ljubinje izbačenu marihuanu našli u subotu, nedaleko od raskrsnice za selo Bančići, na putu Ljubinje - Trebinje.
"Kriminalističkom obradom utvrđeno je da postoji osnovana sumnja da je osumnjičeni izvršio krivično delo neovlašćene proizvodnje i prometa opojnih droga i napada na službenu osobu u vršenju službene dužnosti", rekao je Zubac.
On je dodao da će celi slučaj biti predat u nadležnost okružnog tužilaštva u Trebinju.

Načelnik CJB Trebinje podsetio je da su pripadnici ovog centra u poslednja četiri meseca dokumentovali 12 izveštaja o počinjenom krivičnom delu kojima je obuhvaćeno 14 osoba zbog počinjenih krivičnih dela iz oblasti zloupotrebe opojnih sredstava.
U tom periodu pronađeno je i oduzeto 52 kilograma i 486,15 grama opojne droge marihuane - skank, 542,50 grama heroina i 68,461 grama spida.