utorak 27. april 2010.
RSS
• Hronika •
Početna > Hronika > Trojka osumnjičena za 11 krađa u Kragujevcu

Trojka osumnjičena za 11 krađa u Kragujevcu

KRAGUJEVAC - Kragujevačka policija uhapsila je i istražnom sudiji Osnovnog suda sprovela dva muškarca i jednu ženu iz Kraljeva zbog sumnje da su pokrali 11 prodavnica na području tri šumadijske opštine, odnevši robu vrednu milion dinara, saopštila je policija.

Kako je navedeno, uhapšeni su Milan D. (53), Nebojša V. (35) i Mirjana M. (20).

Oni su osumnjičeni da su u martu i aprilu ove godine na području opština Knić, Topola i Kragujevac obili 11 trgovinskih radnji iz kojih su oduzeli veću količinu cigareta, kafe, pića, konditorskih proizvoda i druge robe.

Ukradenu robu, čija je vrednost oko milion dinara, taksi vozilom Milana D. odvozili su i skladištili u stan, koji je u Kraljevu iznajmio Nebojša V, a kasnije je preprodavali raznim kupcima.

Policijska patrola je Milana D, Nebojšu V. i Mirjanu M. zatekla 24. aprila ove godine, pola sata posle ponoći, u prodavnici "Ribeš" u istoimenom naselju u opštini Knić, u trenutku kada su se, sa upakovanom robom, spremali da izađu.

Policija je deo ukradene robe pronašla u tom iznajmljenom stanu u Kraljevu i vratila je vlasnicima, navedeno je u saopštenju.