ponedeljak 26. novembar 2012.
RSS
• Hronika •
Početna > Hronika > Kostolac: Uhapšeni posle pljačke prodavnice

Kostolac: Uhapšeni posle pljačke prodavnice

POŽAREVAC - Požarevačka policija saopštila je da je uhapsila tri osobe, nekoliko sati nakon što su uz pretnju pištoljem učestovali u pljački prodavnice u Kostolcu.

Policijsko zadržavanje određeno je Draženu Z. (27) iz Klenovnika, Jasminu C.(34 ) iz Kostolca i Zoranu R.(33) iz Starog Kostolca zbog sumnje da su izvršili krivično delo razbojništvo, navodi se u saopštenju.

Osumničeni Dražen Z. se tereti da je 19. novembra uveče sa fantomkom na glavi i uz pretnju revolverom iz prodavnice "Ognjanović plus" u Kostolcu oteo 70.000 dinara.

Nakon toga je sa dvojicom saučesnika koji su ga čekali - jedan ispred prodavnice, a drugi u autu "fiat punto” pobegao, a "policija je osumnjičene uhapsila, istog dana, nakon nekoliko sati, na teritoriji opštine Petrovac na Mlavi.

Pretresom njihovih kuća kao i kontejnera u blizini benzinske pumpe gde su natočili gorivo nakon razbojništva policija je pronašla "fantomku, revolver - metalnu repliku kao i deo ukradenog novaca u iznosu od 27.000 dinara."

Osumnjičeni su uz krivičnu prijavu predati nadležnom sudu, a novac je vraćen vlasniku prodavnice, dodaje se u saopštenju.