Glas Javnosti

Sindi Kraford je doživela veliku porodičnu tragediju

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Sindi Kraford otvoreno o tragičnim životnim trenucima i smrti rođenog brata

Legendarna manekenka Sindi Kraford gostovala je nedavno u podkastu "Kelly Corrigan Wonders" gde je pričala o svom bratu, roditeljima, kao i o periodu nakon velike porodične tragedije. NJen brat Džefri imao je tri godine kada je izgubio bitku sa leukemijom.

- Moj tata je želeo sina, pa je čevrto dete bilo dečak. I mislim da je bilo dosta krivice. Tu je i ona krivica ostale dece naročito jer smo znale da je moj otac zaista želeo sina pa smo se osećale kao da je umesto brata trebalo da bude jedna od nas. Bilo je tako čudno godinama - ispričala je Sindi Kraford.

Kako je dodala, njoj i njenim sestrama je tada bilo potrebno da im roditelji kažu da su srećni što imaju njih, ali razume da je to veoma težak zadatak za ožalošćene roditelje u kasnim dvadesetim (koliko godina su tada imali njeni roditelji). 


Prisetila se kako joj je trener tokom epidemije kovida rekao: "Šta bi volela da ti je rečeno, a nije". Istakla je da bi volela da su joj majka i otac rekli: "Da, tako smo tužni što je Def umro, ali mi smo tako sam srećni što si ti ovde".

Sindi Kraford napomenula je da sa decom otvoreno priča o smrti, i da su njena ćerka i sin Kaja i Persli Gerber, koje je dobila sa suprugom Rendijem Gerberom, izgubili dosta prijatelja, iako su jako mladi.

- Moja deca su izgubila prijatelje, nažalost, zbog saobraćajnih nesreća i fentanila i svih ludih stvari koje ova deca sada doživljavaju. Uvek pitaju: "Šta da kažemo?". Trudim se da im objasnim - istakla je Sindi Kraford koja je o smrti brata pričala i pre 10 godina u emisiji Opre Vinfri.


BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR