nedelja 25. april 2010.
RSS
• Hronika •
Početna > Hronika > Uhapšena grupa švercera heroina

Uhapšena grupa švercera heroina

NOVI SAD - Policija je uhapsila pet članova organizovane kriminalne grupe koja se bavila švercom heroina, saopštila je Policijska uprava Novi Sad.
Uhapšeni su Milorad G. (38), Dejan K. (31) i Darko K. (26) iz Vrbasa, Nikola D. (27) iz Bačkog Jarka i Baškim I. (43) iz Velikog Trnovca u opštini Bujanovac, navodi se u saopštenju.
Milorad G. se tereti da je nabavljao heroin od Baškima I, a da je potom organizovao prodaju droge na području Vojvodine, u Novom Sadu, Subotici, Vrbasu, Kuli i Temerinu.
Osnovano se sumnja da je on prekjuče, sa Dejanom K. i Darkom K, otputovao u Veliki Trnovac, gde je Baškimu dao "golfa" u zamenu za pola kilograma heroina.
Drogu, sakrivenu u kutiji keksa, nosio je Darko K, koji se autobusom vraćao za Vrbas, ali ga je policija uhapsila na autobuskoj stanici u tom gradu, dok su Milorad G. i Dejan K. uhapšeni na autoputu Novi Sad - Subotica.
Baškim I. uhapšen je u Velikom Trnovcu i on će zajedno sa ostalima sutra biti izveden na saslušanje istražnom sudiji Višeg suda u Novom Sadu.
Novosadska policija akciju je izvela u saradnji sa Upravom kriminalističke policije MUP-a Srbije i Policijskim upravama iz Niša i Vranja, piše u saopštenju za javnost.