nedelja 25. april 2010.
RSS
• Hronika •
Početna > Hronika > Sestra ubola brata nožem u leđa

Sestra ubola brata nožem u leđa

Marija M. (30) osumnjičena je da je pokušala da ubije svog brata Nenada. K. (27), jer je napao njenu rođenu sestru M. M. u njihovom iznajmljenom stanu

BEOGRAD - Beogradska policija odredila je zadržavanje do 48 sati Mariji M. (30) iz Beograda zbog osnovane sumnje da je izvršila krivično delo pokušaj ubistva, saopštila je juče policija.

Marija M. je osumnjičena da je da je preksinoć, u hodniku zgrade u ulici Husinskih rudara na Karaburmi, nožem ubola u lumbalni deo leđa Nenada. K. (27), nanevši mu povredu opasne po život.

Sukob brata i sestre dogodio se pošto je Nenad K, za kojeg je policija sinoć navela da je povratnik u izvršenju krivičnih dela vezanih za trgovinu narkoticima i nasilničkog ponašanja, napao M. M, rođenu sestru Marije M, u njihovom iznajmljenom stanu.

Prema nezvaničnim informacijama Kurira, mladića je napadač sačekao u zasedi, zario mu nož u leđa i potom pobegao pre dolaska policije.
Stanari zgrade u Husinskih rudara ispričali su da je povređeni mladić, pre nego što je izgubio svest, uspeo da pozvoni na vrata komšijama u prizemlju i zamoli ih da pozovu pomoć.
Do dolaska lekara, on je, kako stanari ove zgrade tvrde, izgubio veliku količinu krvi i potpuno izgubio svest. Kolima Hitne pomoći prevezen je u Urgentni centar, gde je odmah po prijemu operisan.
Prema rečima lekara ove ustanove, iako je izgubio veliku količinu krvi, njegovo stanje je zasada stabilno i smešten je na odeljenje Intenzivne nege.
Tokom uviđaja na Karaburmi, policija nije pronašla nož, a kako nezvanično saznajemo, povređeni mladić je odbio da ispriča da li poznaje napadača, kao i da da njegov opis.

M. N. V.